Pre-workout

Pre-workout

Afiseaza: 1-21 din 138 produse

EFX K-Otic

155,00 RON
detalii

Dymatize M.P.ACT 30 serv

129,00 RON 79,00 RON
-39%
detalii

Pre-workout
De regula suplimentele pre-workout sunt utilizate pentru: a obtine forta mai multa, performanta fizica mai mare, o buna energie și concentrare, cresterea ratei metabolice, sinteza maim area proteinelor și crearea unui mediu hormonal optim.
In general un supliment pre-workout este alcătuit din: proteina de calitate deoarece aceasta este responsabila de refacerea și creșterea țesutului muscular, arginina deoarece este responsabila de pompare, citrulina care ajuta la cresterea nivelului de energie, beta alanina deoarece are rolul de a intarzia oboseala musculara si  vitamine si minerale care vă poate ajuta să aveți parte de o buna funcționare a corpului și de susținere a organismului in timpul exercitiilor fizice.
Ingredientele pe carele  contine un supliment pre-workout sunt extreme de utile organismului dumneavoastra deoarece doar asa veti putea obtine atat rezultatelemult dorite cat  si o sanatate buna.  Pe langa toate acestea aceste suplimente va mai pot ajuta sa obtineti mai multa energie. Trebuie să vă administrati aceste suplimente așa cum este specificat pe eticheta. Este recomandat să nu combinați aceste suplimente pre-workout cu produse precum cafeaua sau bauturi energizante.
Veti vedea ca rezultatele mult dorite vor aparea in cea mai scurta perioada de la administrarea acestor suplimente.  Pentru a avea cele mai bune rezultate trebuie sa va alimentati corespunzator și să vă odihniti.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.