ALA | Acid Alfa Lipoic | ProteineMag

Acid alfa lipoic

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Puritan`s Pride ×

ALA - Acid alfa lipoic

Ca supliment nutritiv, Acid alfa lipoic (ALA) acţionează ca un puternic antioxidant distrugând radicalii liberi care sunt rezultate secundare în procesul de producere a energiei.
Acid alfa lipoic are capacitatea unică între antioxidanţi, de a rămâne activă atât în apă cât şi în medii cu lipide. Acest lucru înseamnă că acesta poate ajuta la protejarea mai multor părţi din corpul uman împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.

Acid alfa lipoic este folosit în body building în mod frecvent deoarece poate ajuta la îndepărtarea depozitelor de grăsime şi contribuie la generarea de masă muscular, de aceea este folosit de către toate persoanele care iși doresc un aspect fizic ireproșabil. S-a arătat că ALA ajută indirect corpul să transforme în energie grăsimile, proteinele şi carbohidraţii.
Acid alfa lipoic este un supliment care vă poate oferi cele mai bune si mai sigure rezultate dacă este administrat în timp ce țineți o dietă pe bază de alimente sănătoase și să faceți exerciții fizice în mod constant. Exercițiile desfașurate în sala de forță dar și administrarea unor suplimente potrivite vă vor oferi cele mai potrivite rezulatate. Pe lângă aspectul fizic cu totul inedit veți vedea că vă veți putea bucura și de o sănătate mult mai bună.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!