ActivLab AAKG XTRA 500 g

ActivLab AAKG XTRA 500 g

ActivLab
95,00 RON

Aroma: Lemon


Momentan indisponibil
Cod Produs: prt764563-54342 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
  • Descriere
  • Review-uri (0)

 

ActivLab AAKG XTRA

În timpul antrenamentului celulele musculare sunt expuse la sarcini excesive și pentru a funcționa corespunzător, necesită alimentarea continuă cu oxigen, energie și nutrienți. Din păcate, datorită capacității de curgere limitată a sistemului sanguin în timpul antrenamentului apar probleme de transport. Ce se întâmplă când oxigenul sau energia sunt deficitare?

Performanța musculară scade și capacitatea de a repeta o serie de exerciții dispare. AAKG de la Activlab oferă o soluție perfectă pentru această problemă. Datorită efectului AAKG de la Activlab producția de oxid nitric crește. Oxidul nitric are un efect benefic asupra sistemului sanguin, crește fluiditatea sângelui și, prin urmare, asigură afluxul continuu de oxigen și substanțe nutritive la celule.
Acest produs este destinat persoanelor care urmeaza antrenamente și sportivilor profesioniști. Acest produs are un conținut de L-arginină într-o formă biodisponibilă - alfa-ketoglutarat (AKG), format prin cuplarea L-arginină cu alfa-ketoglutarat - un metabolit intermediar al ciclului Krebs - calea metabolică care conduce la producerea de substrat energetic pentru mușchi - molecule ATP.
-Crește performanța exercițiu
-Crește masa musculara
-vă permite un antrenament mai greu și mai intens
-accelerează în mod semnificativ refacerea după antrenament
-Permite o mai bună nutriție și oxigenare a mușchilor
Arginina este un element nutritiv din care compuși biologici activi se formează în organism, și anume agmatina și oxidul nitric (NO). Ele sunt importante pentru modelarea și dezvoltara capacității funcționale și pentru păstrarea performanțelor sexuale. Arginina permite furnizarea adecvată de sânge, oxigen și nutrienți pentru țesutul muscular, precum și creșterea masei musculare facilitând reducerea țesutului adipos. 
O serie de investigații clinice controlate în mod corespunzător au dovedit că 2g de arginină dată sportivilor pe o perioadă de 5 săptămâni, au rezultate substanțiale (în comparație cu grupul de control) în creșterea rezistenței și creșterea masei musculare, precum și în reducerea produșilor ce descompun proteinele și lipidele. 
În această reacție, arginina este transformata in hormonul de gaz - oxid nitric (NO). Oxidul nitric declanșează producerea de nucleotide ciclice. În țesutul muscular, nucleotidele ciclice iau parte la circulația sanguină și la trasnportul de oxigen, aminoacizi, creatina si elemente energetice de distribuție, precum și în generarea de impulsuri  de rezistență și în reglarea anabolismului proteic. Astfel, ele stimulează creșterea rezistenței și creșterea masei musculare. Pe de altă parte, în celulele adipoase, nucleotidele ciclice intensifica procesul de lipoliză și geneza termo, adică disocierea celulelor adipoase de rezervă care eliberează energie termică.
Arginina este transformată în creatină, care nu a fost menționată în punctele de mai sus, din cauza accesibilității pe scară largă a suplimentelor de creatina.

 

MOD ADMINISTRARE


Ca supliment alimentar se amestecă 1 măsură (6g - 1 lingură) cu apă rece 250ml sau suc.
În zilele cu antrenament se ia 1 porție cu 30 de minute inainte de antrenament. În zilele de repaus se administrează 1 porție pe stomacul gol, după trezire.
Recomandările de dozare sunt de 2-4 grame luate pre și / sau post-antrenament. Atunci când este luat pre-antrenament, utilizatorii de arginină raportează creșterea pompajului muscular si rezistenta. Ca urmare a creșterii producției de NO și a circulației sanguine, atunci când se adminstrează arginină post-antrenament va creste livrarea de nutrienți și sinteza proteinelor. Ca stimulator în eficiența sexuală se administrează  2-3 grame înainte de activitatea sexuală.

 

Tabelul valorilor nutriționale

 
 
Valori nutriționale 1 portie(6 g) 500g
AAKG 5000MG
Arginine Alphaketoglutarate *****
Ingrediente

 Arginina Alphaketoglutarate (AAKG) Regulator de aciditate:Acid Citric , Indulcitor: Aspartame, Anti-Caking Agent: Silicon Dioxide, Colouranti: Cochineal Red-A

Alergeni
Poate conține soia, lapte sau produse derivate.
Avertismente
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR !
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, dacă aveţi sub 18 ani, sau aveţi orice afecţiuni cunoscute sau suspecte, si dacă luaţi medicamente cu prescripţie sau medicamente OTC, vorbiţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs .
AVERTISMENT ! Cusultaţi-vă medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luaţi medicamente de orice tip, sau sunteţi în îngrijirea unui medic !
Nu se utilizează de către persoanele sub 18 ani, femeile gravide sau care alăptează !

Scrie un review


Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!