Rich Piana 5% All Day You May Caffeinated 25 serv | Slăbire | BCAA

Rich Piana 5% Nutrition All Day You May Caffeinated 30 serv

Rich Piana 5% Nutrition
159,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: 55f5g99 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Rich Piana 5% All Day You May Caffeinated


Din rândul BCAA-urilor, acesta este unul care ajută pe deplin la sinteza musculară. Leucină activează celulele musculare, la o scurtă cercetare vei descoperi faptul că numeroase studii arată că leucina este una dintre cele mai importante componente ale musculaturii. Cu doar 5 g per porție, leucina va fi transportată de către sânge, activând musculatura. 
5% All Day You May Caffeinated conține Glutamină care reușește să îți păstreze corpul într-o stare pozitivă din punct de vedere al nitrogenului astfel încât să fie mereu în perioada de construcție musculară. De asemenea, este o bună sursă pentru a menține sistemul imunitar la un nivel cât mai ridicat. 2,5 g de Glutamină per porție, aceastaoferă tot ceea ce mușchii tăi au nevoie. Prezintă un puternic efect anti-catabolic și care este foarte important pentru a menține masă musculară în timpul dietei. 
Metaboliții sunt mici piese de puzzle ce rămân după ce altceva a fost rupt sau stricat. Fiecare dintre aceștia are propriul rol, corpul îi poate folosi foarte rapid. Folosirea unei substanțe tampon poate menține nivelul pH-ului și poate împinge musculatura dincolo de parametri normali. 

Atunci când te antrenezi, mușchii tăi produc ioni de hidrogen. Aceștia creează acidul lactic. Acidul lactic scade nivelul pH-ului. Nivelul scăzut al pH-ului slăbeștemusculatura. Beta Alaninele se transformă în carnozina. Această e depozitată în celule. Atunci când pH-ul scade, carnozina este eliberată. Carnozina este un acid tampon și oprește acidul lactic să coboară nivelul pH-ului. Aspectul acesta îți oferă posibilitatea de a te antrena pe o perioada mai lungă de timp și de a te reface mai repede! 
Dacă vei ridică greutăți așa cum trebuie, articulațiile tale pot avea de suferit. Articulațiile umerilor, a genunchilor și a coatelor, în special, vor avea nevoie să fie sănătoase și capabile să iți ofere suport în antrenamentele puternice.

Refacerea este mai mult decât musculară. Rich Piana 5% Nutrition All Day You May conține D-Glucozamină Suflat și MSM sunt două dintre cele mai bune ingrediente pentru articulațîi, ce există pe piață.
Bodybuilder-îi iau L-Carnitină de foarte mult timp. Rich Piana 5% All Day You May Caffeinated conține L-Carnitină, care, pe scurt, te va ajuta să fii definit, te vei antrena mai bine  și va crește producția hormonală, îmbunătățind performanță. 
Rich Piana 5% All Day You May Caffeinated conține Vitamina C care este esențială pentru a repara cartilajele și oasele. Iată ceva chiar și mai interesant: vitamina C sprijină un raport optim de cortizol către testosteron. Asta înseamnă mai mult testosteron în sistemul tău! Rich Piana 5% All Day You May Caffeinated conține nu este doar o simplă sursă de aminoacizi! 
În timp ce transpiri, corpul tău pierde electroliți, în special sodiu și potasiu. Acestea trebuie să fie înlocuite. O pierdere a potasiului poate avea efecte negative, cum ar fi de exemplu crampele musculare. Această conține și o multitudine de vitamine, minerale, antioxidanți, aminoacizi, enzime și multe altele. 
 

MOD ADMINISTRARE


 Se administrează o cupă între mese, înainte, în timpul sau după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

 
Valori nutriționale
 
Servire: 15.8 g
Serviri: 30
   
Vitamina C (ca acid ascorbic) 200 mg
Vitamina B6 (piridoxina)  2 mg
Vitamina B12 (cianocobalamina) 125 mcg
Mix BCAA: 
Leucina, Isoleucina, Valina
6000 mg
Amestec de aminoacizi esentiali:
Glutamina, Carnitina, N-Actil-Cisteina
2800 mg
Creatina fosfat (COPMax), Beta-Alanina 1500 mg
Amestec de Amino Acizi Suport: 
Taurina, Concentrat de apa de cocos,
Alfa-hydroxy-isocaproic (2-Hydroxyisocaproic acid)
Bromelaina, Pulbere de fructe de afine

960 mg
Amestec de sprijin comun:
Glucozamina sulfat de potasiu,
Metilsulfonilmetan (MSM)
600 mg
Amestec esential de aminoacizi:
Fenilalanina, Treonina, Histidina, Metionina
155 mg
Amestec de cofeina: cafeina (din ceai verde) (Camellia sinensis)
Cofeina organica (din boabe verzi de cafea)
125 mg
 
Ingrediente

Arome naturale, acid citric, glucoza, acesulfam K, sucraloza, pudra de fructe, dioxid de siliciu.

Alergeni
Poate conține soia, lapte sau produse derivate.
Avertismente
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR !
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, dacă aveţi sub 18 ani, sau aveţi orice afecţiuni cunoscute sau suspecte, si dacă luaţi medicamente cu prescripţie sau medicamente OTC, vorbiţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs .
AVERTISMENT ! Consultaţi-vă medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luaţi medicamente de orice tip, sau sunteţi în îngrijirea unui medic !
Nu se utilizează de către persoanele sub 18 ani, femeile gravide sau care alăptează !

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!