Ronnie Coleman Testogen Xr 90 caps | Testosteron | Masă musculară

Ronnie Coleman Testogen Xr 90 caps

Ronnie Coleman
135,00 RON
Momentan indisponibil
Cod Produs: prt4523478 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

Descriere Ronnie Coleman Testogen Xr:

 

Testosteronul afectează metabolismul, masa musculară, pielea, și potența. În cazul în care aveți vârsta peste 30 de ani, cel mai probabil nivelul de testosteron scade dela an la an. Testogen-XR este un cumul de încredere într-o sticlă. Mai important, ingredientele au fost demonstrate în studiile clinice. In plus Ronnie Coleman Testogen Xr 90, reprezinta o combinatie 2 in 1, intrucat actioneaza si ca amplificator al nivelului de oxid de azot in corp.

 

Ingrediente din produsul Ronnie Coleman Testogen Xr:

  • Acid aspartic (D-Aspartic Acid)

Un compus alcaloid natural regăsit în planta Huperzia Serrata care poate sprijini funcțiile cognitive și abilitățile mentale prin creșterea nivelului de acetilcholină în corp. Acetilcholina este una dintre substanțele utilizate de nervi pentru a comunica cu creierul, mușchii și alte țesuturi.

 

  • Agmatina

Agmatina este un neuromodulator endogen despre care s-a sugerat că inhibă sinteză neuronală de oxid de azot și scade sinteza indutibilă a acestuia. Mai exact, previne descompunerea oxidului de azot în organism, ceea ce are ca rezultat un flux sanguin îmbunătățit de care poți beneficia atât la sală, cât și în afară acesteia.

 

  • Horny Goat Weed(Epimedium)

Pe lângă numele amuzant, acest ingredient pe bază de plante este un supliment testat de-a lungul timpului în medicina chineză, acesta sprijină sănătatea sexuală și combate starea de oboseală.


 

  • Astragin

Acesta este un compus natural constituit din Astagalus și Panax Notoginseng fracționat. În peste 12 studii diferite în-vivo și în-vitro, astragin  a demonstrat faptul că poate susține absorbția nutrienților esențiali, inclusiv absorbția aminoacizilor precum arginină cu 66,7%, absorbția vitaminelor cu 50,4%, absorbția glucozaminei cu 41,9% și producția de ATP cu 18%.

 

  • Nettles Root

Această plantă ajută la păstrarea unui estrogen sănătos și la echilibrarea testosteronlui la un bărbat.


 

  • Tartrat de L-carnitina

Este o substanță naturală care contribuie la funcționarea normală a metabolismului, poate ajută la îmbunătățirea vitalității și poate crește rata cu care sunt arse grăsimile în organism.


 

Mod de administrare:


Ca supliment alimentar, se administrează 3 tablete de Ronnie Coleman Testogen Xr înainte de prima masă și încă 3 comprimate cu 6-8 ore mai târziu.
ATENȚIE! 
Datorită naturii concentrate a acestui produs, administrați într-un ciclu de 4 săptămâni, urmat de o perioadă de 2-4 săptămâni de pauză.
 

Tabel ingrediente:

 
   
Serving Size: 6 Tablets
Servings Per Container15
 
Amount Per Serving % Daily Value †
Vitamin D (As Cholecalciferol) 500 IU 125%
Patented AsparTest™ (D-Aspartic Acid) 3,120 mg
Agmatine 1,000 mg
AstraGin™ (Astralagus membranceous)(root) 50 mg
     
   
 
Testogen-XR Proprietary Blend 2,422mg
L-Carnitine Tartrate, Taurine, Horny Goat Weed (Epimedium grandiflorum)(herb), Nettles (root), Green Tea Extract (leaf), Calcium D-Glucarate
 
† Percent (DV) Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
‡ Daily Value Not Established
 
Other Ingredients:
Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Croscarmellose Sodium, Silicon Dioxide, Pharmaceutical Glaze, Talc

Scrie un review


Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!