Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power 500 g

Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power 500 g

Olimp Sport Nutrition
1 Review
159,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: 12534768652371 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

      Descriere Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power 500 g:


 

O combinație excelentă a celor mai avansate forme de creatină, caracterizată prin cea mai mare activitate anabolică și model de schimbări energetice. Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power reușește să combine într-un singur produs unic  6 dintre cele mai populare și cele mai eficiente forme de creatină utilizate în prezent în lumea suplimentelor sportive avansate. Ingredientele Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power sunt echilibrate corespunzător, astfel încât eliberarea moleculelor creatine libere este cea mai mare imediat după consumarea Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power, îndeplinind foarte repede cererea pentru acest compus în condițiile celei mai mari expuneri la catabolism - după trezire și imediat după antrenament. Formele de creatină conținute în acest produs includ malatul, esterul etilic, alfa-ketoglutaratul, piruvatul, citratul și o bijuterie reală sub formă unui excelent chelat de creatină de magneziu (Creatine Magna Power). Utilizarea acestor creatine de înaltă performanță garantează mai mult decât realizarea cineticii celei mai diversificate a eliberării moleculelor de creatină libere, dar asigură pierderi minime ale substanței (în creatină inactivă) în condițiile nefavorabile ale tractului alimentar. De asemenea, este important ca, după eliberarea moleculei libere, metaboliții energetici ai creatinei (piruvat, malat sau alfa-ketoglutarat) să devină o parte a compușilor care participă la schimbările de energie (inclusiv ciclul Krebs), contribuind direct la scăderea sentimentului subiectiv de oboseală frecvent întâlnit de sportivi. Îmbogățirea creatinei Explode cu taurină, care poate fi foarte eficientă în influențarea sinergică a creșterii volumului de exerciții și a promovării eficiente a procesului, contribuie în mod clar la îmbunătățirea performanțelor sportive și scurtează timpul necesar pentru regenerarea post-exerciții. Toate aceste fapte, fără îndoială, au pus cel mai recent produs Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power în frunte, în comparație cu suplimentele clasice de creatină cu un singur ingredient.    
Cine ar trebui să folosească Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power?
Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power este recomandată pentru oricine practică un sport, indiferent de nivelul actual. Acest supliment inovator va contribui la o îmbunătățire distinctă a performanțelor de antrenament și la o scurtare considerabilă a timpului de regenerare a corpului. Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power va fi folosită de oricine este activ în fiecare zi din cauza funcției sau a altor sarcini. Amestecul de 6 tipuri de creatină utilizat în produs vă va oferi  rezistență pentru o întreagă zi activă.
Ce produse combină cel mai bine cu Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power?
Alegerea perfectă a suplimentelor pentru creșterea eficacității exercițiilor fizice este AAKG 7500 Extreme Shot și BCAA Xplode (pentru a fi utilizate înainte de antrenament).
O combinație perfectă, anti-catabolică este GLUTAMINE Xplode și HMB MEGA CAPS®, utilizate înainte și după antrenament, respectiv.

 

                                                             Mod administrare:


   Luați 2 porții de Olimp Sport Nutrition Creatine Xplode Power zilnic - înainte de micul dejun și după antrenament. Se adaugă 1 porție (5 g pulbere - 10 unități de măsură = 1/4 scoopsă sau 1 lingură) în 125 ml de apă. Este posibil să se producă o creștere a greutății. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut pentru o dietă variată și echilibrată.

 

Tabelul valorilor nutriționale:

 
Valori nutriționale 1 porție (5.8 g)
   
Energie 89 kJ/ 21 kcal
Amestec puternic de 6 creatine 4524 mg
Creatina Nitrat  
Creatina Malat  
Creatina Ethyl Ester  
Magneziu Creatina Chelat  
Creatina Alfa Ketoglucarat  
Piruvat de creatina  
Taurină 580 mg
 
Alergeni
Poate conține soia, lapte sau produse derivate.
Avertismente
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR !
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, dacă aveţi sub 18 ani, sau aveţi orice afecţiuni cunoscute sau suspecte, dacă luaţi medicamente cu prescripţie sau medicamente OTC, vorbiţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs .
AVERTISMENT ! Consultaţi-vă medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luaţi medicamente de orice tip, sau sunteţi în îngrijirea unui medic !
Nu se utilizează de către persoanele sub 18 ani, femeile gravide sau care alăptează !

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Ionut Seremi,

Super rapizi și super ok.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!