Muscletech Mass Tech 5.54 kg

Muscletech Mass Tech 5.54 kg

Muscletech
329,00 Lei
Aroma:
Momentan indisponibil
Cod Produs: 4546575678 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

Noul Muscletech Mass Tech  este un mass gainer avensat destinat celor care își doresc să crească în masă musculară ori vor să-și depășească barierele forței.Întărit cu 80 grame de proteină și 1170 calorii producătoare de masă,când este amestecat cu 2 cești de lapte degresat,această formulă superioară este îmbunătățită cu  ingrediente cu rol anabolic care duc la creșterea rapidă a forței și masei musculare.

Muscletech Mass Tech  este cel mai versatil weight gainer de pe piață,care poate fi luat o dată pe zi sau împărțit în două serviri separate,.Nouă formulă foarte puternică îți asigură 1170 calorii din proteine de cea mai înaltă calitate și carbohidrați foarte ușor digerabili precum și grăsimi sănătoase.

Nouă formulă îmbunătățită  oferă 80 grame de proteine cu mai multe faze de absorbție:rapidă ,medie și lentă,astfel asigură un flux constant și continuu de aminoacizi în sânge.

În afară de ingredientele cheie ,Mass Tech asigură și 3 grame l-alanină,care e al doilea cel mai utilizat.S-a demonstrat că are rol în producerea glucozei care este folosită pentru energie.Formula mai conține 3 grame de glycine,aminoacidul care ajută la formarea altor ingrediente biologice în organism ,cum ar fi proteină și creatină.De asemenea conține și taurină,al doilea cel mai abundent aminoacid după glutamină.


 

                                                           Mod administrare:

 

Amestecă o servire (5cupe) cu apă sau lapte degresat și consumă dimineață,între mese,sau după antrenament.Poți consumă 1-2 serviri pe zi.

Notă.Dacă sunteți însărcinată sau alăptați ar fi recomandat să nu-l folosiți.Consultați un cadru medical înainte de utilizare dacă luați orice medicamente sau aveți orice afecțiune medicală. Nu este recomandat pentru utilizare de către persoane sub vârsta de 18 ani fără acordul părinților.A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.A se depozita departe de lumină,căldură,umezeală sau soare cu ambalajul închis!

 

                                                            Tabel ingrediente:

 
   
Serving Size: 5 Scoops (231g)
Servings Per Container: Approx.24
 
1 Serving with 16oz. Water Amount Per Serving % Daily Value
Calories 840       
Calories From Făt 70       
Total Făt 8 g 12%*
Saturated Făt 4.5 g 23%*
Cholesterol 190 mg 63%
Total Carbohydrates 131 g 44%*
Dietary Fiber 2 g 8%*
Sugars 8 g
Protein 63 g 126%*
Calcium 750 mg 75%
Iron 4.7 mg 26%
Sodium 340 mg 14%
     
 
Mass-Tech® Co-Factors  
L-Glutamine (aș whey protein, calcium caseinate, egg albumin, L-glutamine) 10.4 g
Creatine Monohydrate 10 g
L-Leucine (aș whey protein, calcium caseinate, egg albumin, L-leucine) 6.5 g
L-Isoleucine (aș whey protein, calcium caseinate, egg albumin, L-isoleucine) 4.1 g
L-Valine (aș whey protein, calcium caseinate, egg albumin, L-valine) 3.4 g
     
 
Enzyme Digestion Complex  
Papain 50 mg
Amylase 50 mg
     
 
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
 
Other Ingredients:
Mulți-Phase Carb Complex (Glucose Polymers, ModCarb™ [Oat Bran, Quinoa, Buckwheat, Millet], Isomaltulose), Mulți-Phase Protein System (Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Egg Albumin, Whey Protein Isolate 97%, Hydrolyzed Whey Protein, Whey Protein Isolate), Cocoa Powder (Processed with Alkali), Natural and Artificial Flavors, Calcium Carbonate, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Acesulfame-Potassium, Sucralose, Medium Chain Triglycerides, Soy Lecithin
Contains milk, soy, egg and coconut ingredients. Processed în a facility that also processes peanuts, tree nuts, fish/crustacean/shellfish oils and wheat ingredients.

 

Scrie un review


Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!