Alpha Lion Super Human Greens

Alpha Lion Super Human Greens

Alpha Lion
nou
189,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: C5477 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

   Alpha Lion Daily Green, amestec puternic cu peste 40 de super-alimente în fiecare cupă pentru a ajuta la funcționarea energiei, digestiei și imunității (30 de porții). 

Ingrediente speciale Iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, pătrunjel, alge albastre-verzi, spanac, clorelă
Forma de dozare 11,5g
Marca ALPHA LION
Tipul de dietă Vegetarian
Numărul de unități 30.00 Număr
 

Despre acest articol

  • Producția de energie: Efectul sinergic al celor 8 matrice din formulă vă va oferi combinația precisă de ingrediente puternice pentru a vă ajuta corpul să-și producă propriile depozite de energie naturală.
  • Sănătatea intestinului: Intestinul tău este cu adevărat al doilea creier. Sănătatea corectă a intestinelor este vitală pentru atât de multe funcții corporale și ne-am împachetat Green Lion Daily Green, plin de enzime și amestec de probiotice.
  • Funcția ficatului: amestecul de iarbă și verde de la Alpha Lion Daily Greens conține 6 grame de ingrediente detoxifiante și antioxidante, inclusiv spirulină, spanac și chlorella. Aceștia sunt antioxidanți extrem de puternici și vor lupta împotriva radicalilor liberi toată ziua.
  • Digestie sănătoasă: enzima Alpha Lion Daily Greens și amestecul de probiotice nu numai că vă vor îmbunătăți digestia generală, ci vor crește absorbția nutrienților. Acest lucru este vital pentru pierderea de grăsime ȘI obiectivele de construire a mușchilor, deoarece aveți nevoie ca corpul dvs. să absoarbă cantitatea maximă de nutrienți pentru a funcționa ca o mașină de transformare a corpului.
  • Funcția imună: amestecul de fructe și legume Alpha Lion Green Greens Daily în mai mult de 20 de fructe și legume, care sunt esențiale pentru un sistem imunitar puternic din nutrienții care ne lipsesc în mod obișnuit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!