ActivLab Hot Sport Isotonic 1 kg | Energie

ActivLab Hot Sport Isotonic 1 kg

ActivLab
39,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: 54tff Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

ActivLab Hot Sport Isotonic

ActivLab Hot Sport Isotonic este una dintre cele mai bune băuturi concentrate izotonice. Oferă organismului un plus de electroliți, vitamine și carbohidrați. Ajută la îmbunătățirea efortului și a eficienței intelectuale. De asemenea, contribuie la menținerea unui nivel optim de hidratare. ActivLab Hot Sport Isotonic contine L-carnitină, ce ajută organismul pe durata desfășurării unui efort fizic. 

Recomandată a se folosi în decursul eforturilor fizice de lungă durată și a celor foarte intense. Perfectă atât pentru atleți, dar și pentru persoanele foarte active. Compensează pierderile de fluide mult mai repede decât alte băuturi. Este recomandat să fie utilizat împreună cu o dietă bazată pe consumarea alimentelor sănătoase și cu exerciții fizice intense la sala de forță. Cu siguranță vei avea parte de rezultatele mult dorite dacă alegi să consumi acest produs care se va dovedi a fi atât de benefic atât pentru sănătatea ta cât și pentru aspectul tău fizic de invidiat.

Mod de administrare ActivLab Hot Sport Isotonic


Dizolvă 15 g de concentrat într-un shaker, alături de 200 ml de apă. Sau, poți să dizolvi 37 g de concentrat, alături de 500 ml de apă. A nu se lăsa la îndemââna copiilor. De preferat a se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Tabel ingrediente ActivLab Hot Sport Isotonic

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!