Neurotransmițători

Neurotransmitatori

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Puritan`s Pride ×

Neurotransmițători

Substanța chimică a organismului  care dă posibilitatea celulelor nervoase să-și transmită mesajele. De regulă marea majoritate a neurotransmițătorilor cuprind numeroase substanțe, printre care acetilcolina, diferite endorfine, dopamina, diferitele enkefaline, noradrenalina, serotonina etc.

Numeroase substanțe, medicamentoase sau nu, au aceeași acțiune cu un neurotransmițător și se numesc agoniste (adrenergice, colinergice). Acestea sunt cel mai des utilizate pentru persoanele care își doresc să aibă parte de o sănătate mult mai bună.
Neurotransmițătorii sunt niște substanțe chimice ce se află în fanta sinaptică și reprezintă elementul cheie în comunicarea dintre butonii terminali ai unui neuron și dendritele următorului neuron învecinat.
Gama noastră variată de neurotransmițători este una care reușește să mulțumească până și pe cea mai pretențioasă clientelă. Veți vedea ca rezultatele obținute se vor  vedea de la primele administrări și în cel mai scurt timp posibil. Aceste produse oferă o stare de bine și de bună dispoziție. Dacă vă numarați printre persoanele care își doresc să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să se simtă constant energizați atunci trebuie să consumați aceste produse. Veți vedea că în sala de forță toate exercițiile vă vor părea a fi mult mai ușoare și că rezultatele se vor vedea în scurt timp de la administrare.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!