Iforce HemaVol

Iforce HemaVol

iForce
139,00 Lei

Aroma:Tangy Tangerine


Momentan indisponibil
Cod Produs: mgd7687-8989 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
  • Descriere
  • Review-uri (0)

                             

                                Descriere Iforce HemaVol:
 
Pompajul este factorul care da acel sentiment de invincibilitate atunci când vă aflați în sala de sport sau pe teren. Pompajul este produs atunci când organismul este inundat cu un val uimitor de sânge, oxigen și substanțe nutritive, fiecare forțând mușchii să se extindă! Prin obținerea de mai mult oxigen în mușchi,veți fi capabili să susțineți orice antrenament până la capăt, oricât de dificil și de intens ar fi acesta. Oxigenul ajută la încărcarea mușchilor cu energie, precum și la reduceerea cantității de acid lactic
 Astfel, cu cât mai mult oxigen va ajunge la toți mușchii noștri, cu atât mai mult suntem capabili să ne antrenăm, să practicăm sportul nostru preferat sau să susținem o activitate fizică intensă! Astfel, prin furnizarea de nutrienți cheie cum ar fi aminoacizi, vitamine, minerale și glicogen în mușchii noastri, putem rămâne într-o stare anabolica pe parcursul întregii perioade de exercițiu! Prin inundarea mușchilor cu sânge suplimentar, oxigen și nutrienți, apare creșterea volumului și a masei fiecărei celule musculare care produce creșteri serioase.
Iforce HemaVol - LEGEA FIZICĂ: CREȘTEREA POMPAJULUI -> CREȘTEREA PUTERII
Atunci când mușchii sunt plini, hrăniți cu substanțe nutritive, corpul tău este absolut amorsat pentru a experimenta o creștere masivă a puterii! Datorită legilor fizicii, nu e de mirare că atunci când ne mărim volumul și masa fiecăreia dintre celulele noastre (care este exact ceea ce face pompa pentru noi), vom crește în mod automat puterea noastră. Prin completarea fiecărei celule musculare cu mai mult oxigen, nutrienți și sânge, ne vom depași limitele fizice. Acest lucru înseamnă mai multă putere în sala de antrenament , mai multă putere pe terenul de fotbal sau mai multă putere oriunde! Atunci când avem mai multă putere sportul nostru preferat devine mai ușor de practicat.
Cu creșterea rezistenței, puterea ta ajunge la înălțimi nemaivăzute până atunci, performanța în sala de sport te va uimi și îți va lăsa competitorii în urmă.  
Pregătește-te pentru a ridica greutăți mai grele, și pentru a te antrena mai intens ca niciodată! Pentru a asigura o performanță maximă absolută, consumă 1-2 lingurițe de Hemavol ™ pe stomacul gol, cu 600 ml de apă cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament! 

                                               Mod administrare:HemaVol este atât de puternic și atât de precis dozat inct, țînând cont de scopul de a atinge volumizarea plasmatică maximă, ar trebui să fie luate numai în zilele de antrenament și nu mai mult de 4 ori pe săptămână. Pentru cele mai bune rezultate, bea 12-24 uncii de apă, cu fiecare porție. A se consumă 1-2 porții cun aproximativ 20-30 de minute înainte de antrenament.

 

                                                Tabel ingrediente:

 
240 Gram Fruit Punch
Serving Size1 scoop
Servings Per Container:32
 
Amount Per Serving % Daily Value
Niacin         
Vitamin B12 (aș Methylcobalamin) 1.25 mg 20833%
     
 
Hemodynamix Matrix
   
Agmatine Sulfate 500 mg       
Citrulline Malate 2500 mg       
Glycerol Monostearate 1000 mg       
Norvaline 125 mg       
     
 
No2² Vasodilation Support Matrix
   
Proprietary Blend 150 mg       
     
L-Alpha-Glycerylphosphorylcholine, Vitamin C (aș Ascorbic Acid), Rutacaerpine, Epimedium (20%)
 
Other Ingredients:
Maltodextrin, Natural & Artificial Flavors, Artificial Tangerine Flavor, Sodium Bicarbonate, Sucralose, Acesulfame K, Silicon Dioxide, Beet Juice Powder

 

Descriere Iforce HemaVol:
 
Pompajul este factorul care da acel sentiment de invincibilitate atunci când vă aflați în sala de sport sau pe teren. Pompajul este produs atunci când organismul este inundat cu un val uimitor de sange, oxigen si substante nutritive, fiecare forțând mușchii să se extindă! Prin obtinerea de mai mult oxigen in muschi,veti fi capabili sa sustineti orice antrenament pana la capat, oricat de dificil si de intens ar fi acesta. Oxigenul ajuta la incarcarea muschilor cu energie, precum și la reduceerea cantitatii de acid lactic
 Astfel, cu cat mai mult oxigen va ajunge la toți mușchii noștri, cu atât mai mult suntem capabili sa ne antrenam, sa practicam sportul nostru preferat sau sa sustinem o activitate fizica intensa! Astfel, prin furnizarea de nutrienți cheie cum ar fi aminoacizi, vitamine, minerale si glicogen in muschii noastri, putem rămâne într-o stare anabolica pe parcursul întregii perioade de exercițiu! Prin inundarea mușchilor cu sânge suplimentar, oxigen și nutrienți, apare creșterea volumului și a masei fiecărei celule musculare care produce creșteri serioase.
Iforce HemaVol - LEGEA FIZICĂ: CREȘTEREA POMPAJULUI -> CREȘTEREA PUTERII
Atunci când mușchii sunt plini, hrăniti cu substanțe nutritive, corpul tau este absolut amorsat pentru a experimenta o creștere masivă a puterii! Datorită legilor fizicii, nu e de mirare ca atunci când ne mărim volumul și masa fiecăreia dintre celulele noastre (care este exact ceea ce face pompa pentru noi), vom crește în mod automat puterea noastră. Prin completarea fiecarei celulele musculare cu mai mult oxigen, nutrienți, și sânge, ne vomdepasi limitele fizice. Acest lucru înseamnă mai multă putere în sala de antrenament , mai multa putere pe terenul de fotbal,sau mai multa putere oriune! Atunci când avem mai multă putere sportul nostru preferat devine mai ușor de practicat.
Cu crește rezistenta, iar puterea ta ajunge la înălțimi nemaivazute pana atunci, performanța în sala de spor te va uimi și iti va lasa competitorii in urma.  
Pregateste-te pentru a ridica greutati mai grele, si pentru a te antrenam mai intens ca niciodata! Pentru a asigura o performanță maximă absolută, consumă 1-2 lingurițe de Hemavol ™ pe stomacul gol, cu 20 uncii de apă cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament! 
 

                                               Mod administrare:HemaVol este atât de puternic și atât de precis dozat incant, tinand cont de scopul de a atinge volumizarea plasmatică maximă, ar trebui să fie luate numai în zilele de antrenament și nu mai mult de 4 ori pe săptămână. Pentru cele mai bune rezultate, bea 12-24 uncii de apă, cu fiecare portie. A se consuma 1-2 portii cun aproximativ 20-30 de minute inainte de antrenament.

 

                                                Tabel ingrediente:

 
240 Gram Fruit Punch
Serving Size1 scoop
Servings Per Container:32
 
Amount Per Serving % Daily Value
Niacin         
Vitamin B12 (as Methylcobalamin) 1.25 mg 20833%
     
 
Hemodynamix Matrix
   
Agmatine Sulfate 500 mg       
Citrulline Malate 2500 mg       
Glycerol Monostearate 1000 mg       
Norvaline 125 mg       
     
 
No2² Vasodilation Support Matrix
   
Proprietary Blend 150 mg       
     
L-Alpha-Glycerylphosphorylcholine, Vitamin C (as Ascorbic Acid), Rutacaerpine, Epimedium (20%)
 
Other Ingredients:
Maltodextrin, Natural & Artificial Flavors, Artificial Tangerine Flavor, Sodium Bicarbonate, Sucralose, Acesulfame K, Silicon Dioxide, Beet Juice Powder

 

 

Scrie un review


Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!