MusclePharm RE-CON

MusclePharm Re-Con 1 kg

Muscle Pharm
3 Review-uri
169,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: 002558 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (3)

                              Descriere MusclePharm Re-Con 1 kg:


 

MusclePharm Re-Con   a fost conceput pentru a maximiza cea mai importantă etapă a programului de formare totală a sportivului . Faza post-workout, ceea ce se numește “fereastră anabolică ”. MusclePharm Re-Con  a fost proiectat pentru a oferi sportivilor antrenamente dure, cu tot ce este necesar pentru a hrăni redresarea și creșterea musculară din toate unghiurile . Fiecare fațetă a nutriției se găsește în MusclePharm Re-Con fiind cel mai bun și mai cuprinzător produs de pe piață în domeniul recuperării.  Nu există nici un produs care să se poată compara cu Muscle Pharm  RE-CON .

Re-Con are 7 stagii de recuperare și construcție musculară.

Etapa 1: Reaprovizionari (Carb-Max Matrix):

Carb-Max   amestec  științific formulat pentru a combina anumite surse de carbohidrați, fiecare ales pentru proprietățile sale unice de energie cu randament și beneficiile de recuperare de sprijin.  Acest amestec conține trei mono-și polizaharide distincte. Acestea sunt combinate pentru a produce reaprovizionarea rapidă, susținută celular.

Etapa 2: REBUILD (Matrix Primer Anabolic):

Cercetările  au sugerat  că aminoacizii esențiali și  lanțul de amino ramificat sunt critice pentru procesul de construcție musculară. Acest lucru este valabil mai ales în timpul imediat post antrenament  ”fereastră de creștere”. BCAA și aminoacizii esențiali sunt critici pentru repararea mușchilor și refacere. Re-Con conține 6 grame de aminoacizi esențiali și 6 grame de BCAA-uri.

Etapa 3: RECUPERARE (Accelerator Matrix):

Cel mai abundent aminoacid din organism, glutamina, este cunoscută pentru stimularea sistemului imunitar-și a construcției mușchilor. RE-CON conține peste 5 grame de glutamină, împreună cu mai mulți agenți puternici de recuperare.

Etapa 4: REÎNCĂRCARE (Anti-Stress & Matrix adaptogen):

Cortizolul și radicalii liberi sunt adversarii recuperării. Matricea noastră 'Reîncărcare' conține mai multe componente specifice de sprijin pentru a ajuta  nivelurile de cortizol sănătoase, care pot contribui la limitarea capacității sale de a inhiba creșterea.

Etapa 5 Alimentație (mușchi Extend Matrix):

CarnoSyn  Beta Alanină și Citruline Malate au fost sugerate pentru a ajuta la refacerea energiei celulare și a oferi combustibil contracțiilor musculare pentru mai multe sesiuni de antrenament intense.  RE-CON  Matrix Refuel  facilitează reaprovizionarea energiei celulare și  pregătește celulele musculare pentru următoarea sesiune de antrenament.

Etapa 6: RELOAD (Insulinogenic Matrix):

Insulina este cel mai anabolic hormon din organism.  Matrix Reload este ca un sistem de hiper-încărcate , de livrare a nutrienților,de promovare a absorbției nutrienților pentru creșterea și recuperarea masei musculare.

Etapa 7: Regenerare (mușchi detoxifiant Matrix):

RE-CON  este hiper-încărcat cu extracte din plante și fitochimicale cheie pentru recuperare și sprijin, regenerare și reconstrucție . Matrix Regenerate conține, de asemenea, mai multe celule detoxificatoare  care susțin radicalii-liberi pentru a elimina deșeurilor metabolice.


 

                                                             Mod administrare:


  Re-Con:Se amestecă 1/2 , 1 cupă de RECON la 300-400 ml de apă, imediat după antrenament.
 

 

Tabelul valorilor nutriționale:

 
Valori nutriționale 1 porție (34 g)
Serviri: 30
   
Calorii 80
Colesterol 10 mg
Sodiu 60 mg
Carbohidrați 15 g
 Zahăr 10 g
 Include 9 g de zaharuri adăugate  
Proteină 4 g
Calciu 37 mg
Dextrose 9 g
Premium Nutrient Delivery Peptide Blend:
(Partially Hydrolyzed Whey Protein,
Micellar Casein, Lechitin)

6 g
Pea Starch (aș Carb 10™) 5 g
Strength Power Maximizing Complex  
Creatine Monohydrate 5 g
Leucine 3 g
Glutamine 3 g
Recovery Antioxidant Profile  
VitaCherry Sport 300 mg
N-Acetyl-L-Cysteine 150 mg
 
Ingrediente

Natural and artificial Flavors, Acid Citric, Malic Acid, Xanthan Gum, Sucralose, Beta-Carotene, Salt, Acesulfame Potassium.

Alergeni
Poate conține soia, lapte sau produse derivate.
Avertismente
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR !
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, dacă aveţi sub 18 ani, sau aveţi orice afecţiuni cunoscute sau suspecte, dacă luaţi medicamente cu prescripţie sau medicamente OTC, vorbiţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs .
AVERTISMENT ! Consultaţi-vă medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luaţi medicamente de orice tip, sau sunteţi în îngrijirea unui medic !
Nu se utilizează de către persoanele sub 18 ani, femeile gravide sau care alăptează !

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Laurențiu Alexandru Gheorghe,

Excelent

Raspunde

A fost util acest review?

Alexandru,

Printre cele mai bune post workouturi folosite . Acesta intra in top 3 pe langa animal nitro si scivation xtend. Te simti foarte odihnit si recuperarea e absolut fabuloasa . Apreciez foarte mult la el ca reudce foarte mult timpul de recuperare. Recomand

Raspunde

A fost util acest review?

Andi,

Re-con este mult mult peste orice alt post-workout pe care l-am folosit. Dupa ce termin un antrenament destul de dificil si sunt epuizat , beau shake-ul cu re-con si peste 1 ora ma simt ca si cum nu as fi facut nimic la sala si as mai fi in stare de inca un antrenament intens la sala. E chiar cel mai bun !

Raspunde

A fost util acest review?

5 persoane au considerat acest review util!

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!