iForce Conquer

iForce Conquer

iForce
129,00 RON

Aroma: Raspberry Lemonade


Momentan indisponibil
Cod Produs: prt43534453 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
  • Descriere
  • Review-uri (0)

                       

                                     Descriere iForce Conquer:

 

 

Fiecare dintre noi are un țel stabilit care trebuie atins. De cele mai multe ori nu mai este nevoie să ne focusăm asupra competitorilor noștri, și asupra competiței dintre noi și organismul nostru, pentru că, trebuie să recunoaștem, cel mai mare dușman al nostru suntem chiar noi. Singura întrebare este dacă sunteți pregătiți suficient pentru a merge la război și pentru a câștiga.

Antrenează-te din greu!

Pentru a fi pregătit pentru ce e mai rău, trebuie să te antrenezi foarte bine. Singura modalitate de a te putea antrena la capacitate maximă și de a te autodepăși este să oferi organismului tău combustibilul de care are nevoie pentru a trece chiar și prin cele mai istovitoare antrenamente, zi după zi după zi. Îi oferi corpului tău tot ce are nevoie pentru a reuși? Singura modalitate de a reuși este prin antrenare continuă cu mai multă intensitate. Prin creșterea intensității sunteți capabili de a obține mai mult într-o fereastră mai mică de timp. De aceea trebuie să oferiți corpului dvs. o mână de ajutor. Nimic de pe piață nu se poate compara cu Conquer atunci când vine vorba de intensitatea brută. Prin inundarea corpului cu compuși cheie pentru a stimula energia și adrenalina, Conquer  va permite în cele din urmă să vă antrenați ca un războinic.

iForce Conquer - ADRENALINĂ PENTRU ENERGIE NEBUNĂ!

Când vine vorba de energie instantanee, nimic nu este la fel de tare că adrenalina. Adrenalina este literalmente stimulentul cel mai puternic pe corpul nostru îl produce, și prin creșterea acestui hormon, vei fi capabil de a te antrena mai mult și mai greu. Grație includerii Acacia Rigidula, iForce Conquer va ajută la pomparea constanta a adrenalinei prin vene, oferindu-vă puterea de care aveți nevoie pentru a vă atinge scopul prin orice antrenament.

Extrasul din Salcâm Rigidula ajută la mărirea nivelului de adrenalină. Studiile recente au constatat că prin creșterea nivelului de adrenalină, utilizatorii au fost capabili de a experimenta în mod semnificativ mai multă energie în timpul exercițiilor fizice ale acestora. Acest lucru se datorează răspunsului organismului la adrenalină care crește rezistența și puterea subiectivă.

iForce Conquer - CREATINA PENTRU CREȘTEREA REZISTENȚEI

Când vine vorba de capacitatea de rezistență în creștere dovedită clinic, nimic nu se compară cu puterea brută a monohidratului de creatină. Un studiu a arătat că, după numai 5 zile de utilizare a creatinei în formă de  monohidrat, subiecții au cunoscut o creștere a masei lor, precum și creșteri incredibile ale forței.

Creatina este capabilă de a crește rezistența foarte repede, datorită capacității sale de a crește magaziile de fosfocreatină din  corpul nostru. Prin creșterea fosfocreatinei, corpul nostru este capabil să elibereze mai multă energie pentru contracții musculare intense, ceea ce înseamnă creșteri imediate și INTENSE în putere.

iForce Conquer - SULFAT de AGMATINE PENTRU CREȘTEREA ANDURANȚEI.

Corpul nostru se bazează pe o aprovizionare constantă de oxigen pentru a ajuta la transportul combustibilului către mușchii noștri. Din păcate, după doar o perioadă scurtă de timp de exercițiu, nivelurile de oxigen pot scădea ceea ce ne va da senzația de oboseală mai repede decât ne dorim. Conquer ™ combate acest lucru prin furnizarea de mai mult oxigen pentru întregul antrenament.

Feniletilamina,N-metil-B-METHYLPHENYLETHYLAMINE,R-BETA-METHYLPHENYLETHYLAMINE PENTRU CONEXIUNE MUSCULATURĂ-CREIER.

Unul dintre secretele cele mai trecute cu vederea când vine vorba de performanțe la cele mai înalte standarde este cunoscut sub numele de "conexiunea dintre minte și musculatură". Acest termen se referă la modul în care suntem concentrați, și are ca rezultat rapiditatea de răspuns a musculaturii la semnalele primite de la creierul nostru.

Creșterea conexiunii musculatură- minte este foarte importantă. Acest lucru poate fi realizat cu o clasă de compuși cunoscuți ca fenetilamine. Aceste substanțe chimice acționează ca neuromodulatori și neurotransmițători ai creieruui nostru care, la rândul său, ne oferă o cale semnificativ îmbunătățită de a "vorbi" cu mușchii noștri, și să le dea instrucțiuni corespunzătoare.

Dacă sunteți gata de a transforma în cele din urmă competiția în succes ai doar o singură alegere ... CONQUER- pentru a face față combatanților tăi.

 

                                                       Mod administrare:


 

În cazul antrenamentelor intense  de performanță, se amestecă 1 linguriță cu 300-350 ml de apă și se consumă cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament. Important: Pentru utilizatorii începători, a se începe cu 1/2 linguriță pentru a evalua toleranța. Pentru energie susținută și de sprijin în secreția de aminoacizi, se amestecă o  lingură cu 250-300 ml de apă.


 

                                                        Tabel ingrediente:

 

CONQUER SUPPLEMENT FACTS

Serving Size: 1 Scoop      Servings Per Container: 60
Amount Per Serving
% Daily Value
Niacin    
Vitamin B12 (Aș Methylcobalamin)    
Potassium Phosphate
Sodium Phosphate
Magnesium Phosphate
Conquer™ Proprietary Blend:

12.5mg
125mcg
12.5mg
12.5mg
12.5mg
3,400mg
62%
2,083%
**
**
**
Nitric Oxide and Endurance Explosion Matrix
Creatinol-O-Phosphate (COP), Agmatine Sulfate, L-Norvaline
Intense Volumization and Strength Matrix
Creatine Monohydrate (99% Pure), L-Taurine
Energy & Adrenaline Release Matrix
Caffeine Anhydrous, Acacia Rigidula Extract (Highly Standardized for Phenylethylamine, N-Methyl-B-Methylphenylethylamine, R-Beta-Methylphenylethylamine), Green Tea Extract (Standardized for Theophylline), Citrus Aurantium Extract (Standardized for full spectrum Synephrine Alkaloids)
*Percentage Daily Value not established
Train hard. Compete hard. Conquer™.

 

Scrie un review


Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!