Dymatize Elite Whey 4.5 kg

Dymatize Elite Whey 4.5 kg

Dymatize
335,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: 655478987936 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Dymatize Elite Whey 4.5 kg

Suplimentul tau proteic pe care il folosesti ar trebui sa munceasca la fel de mult cat muncesti si tu.De aceea Elite Whey este proportionat in asa fel incat sa iti vina in ajutor cu 25 de grame de proteina cu absorbtie rapida  , 100 % whey proteina pura la fiecare servire.Exact ceea ce corpul tau are nevoie pentru a se dezvolta , a creste in masa musculara si a se recupera dupa antrenamente dificile.

Elite Whey a fost modificat pentru a oferi si un gust delicios pe care sa il savurezi ori de cate ori bei un shake proteic.

Acum cand ai terminat antrenamentul , shake-ul proteic nu e doar o necesitate ci este si o rasplata pentru efortul depus.

  • 100% Elite Whey Protein
  • 25g de Proteina per Servire
  • 5.5g de BCAAs
  • Absorbtie rapida
  • Gust nou si delicios
  • Cea mai calitativa proteina

Elite Whey ofera 25 grame de 100% Whey Protein per servire ca sursa fiind Whey Protein Isolate. Whey este considerat a fi cea mai buna sursa de proteina pentru a-ti dezvolta musculatura si te ajuta in recuperarea de dupa antrenament  avand Amino Acid Profil cu absorbtie rapida .La  Dymatize, noi nu includem surse inferioare de proteina in produsele noatre si Elite Whey foloseste doar whey proteine derivate din  procesul de microfiltrare pentru a pastra cea mai importanta fractiune din whey protein ce include lactoferrin si imunoglobinele care pot fi pierdute daca produsul este procesat altfel.

Incarcat  Muscle Fuel.*

Fiecare servire de Elite Whey ofera 5.5 grame de Aminoacizi Ramificati  (BCAAs), care sunt epuizati in timpul antrenamentelor intense. BCAAs actioneaza direct in muschi pentru a ajuta promovarea construirii de tesut muscular si a grabi procesul de recuperare.  Elite Whey ofera deasemenea 2.7 grams de L-Leucine,  BCAA care este implicat direct in activarea sintetizarrii proteinei, acest proces care iti construieste muschii si te ajuta sa devii mai puternic.

Aroma Noua si Imbunatatita

Dymatize a dus aromele la un nou nivel! Specialistii nostri in arome au muncit mult si greu pentru a crea aceste arome pe care stim ca le veti indragi.. Elite Whey, este recompensa pe care o meriti pentru toate antrenamentele grele pe care le-ai avut si pentru dedicatia care dai dovada de fiecare data cand intri in sala.Atat de delicios incat astepti momentul in care vei mai bea inca un shake.

Certificat Sportiv: Curat si Eficient

Dymatize are o echipa de cercetatori care au o experienta de peste 50 de ani in producerea si dezvoltarea produselor de nutritie sportiva.

MOD ADMINISTRARE


  Adaugati 2 lingurite dozatoare (lingurita inclusa) peste 180-240 ml de apa, lapte sau o bautura la alegere si amestecati bine.

 

Tabelul valorilor nutriționale

 
Valori nutriționale 1 portie (36 g)
Serviri: 126
   
Valoare Energetica 574 KJ
Grasimi 3.1 g
 Din care acizi grasi saturati 1.9 g
Carbohidrati 1.6 g
 Din care zaharuri 1.2 g
Proteina 25 g
Sare 0.32 g
 
Ingrediente

Concentrat protein din zer (94%), emulgator (lecitine), (contine soia), aroma, colorant (rosu sfecla), concentrat proteic din zer hidrolizat, izolat proteic din zer, agent de ingrosare, sare, acidifiant, indulcitori, 

Alergeni
Poate conține soia, lapte sau produse derivate.
Avertismente
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR !
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, dacă aveţi sub 18 ani, sau aveţi orice afecţiuni cunoscute sau suspecte, si dacă luaţi medicamente cu prescripţie sau medicamente OTC, vorbiţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs .
AVERTISMENT ! Cusultaţi-vă medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luaţi medicamente de orice tip, sau sunteţi în îngrijirea unui medic !
Nu se utilizează de către persoanele sub 18 ani, femeile gravide sau care alăptează !
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!