Proteină din Zer | Whey Protein

Proteina Zer

Afiseaza: 1-24 din 126 produse

 Filtre

Proteină Zer

Suplimentele noastre de proteină zer au o acțiune rapidă și sunt concepute pentru a fi asimilate rapid în organismul dumneavoastră.
Printre avantajele proteinelor din zer putem enumera:

- Un profil complet de aminoacizi. Proteinele sunt absolut esențiale pentru creșterea masei musculare și sunt considerate cărămizile de construcție a musculaturii. În corp există 20 de aminoacizi prezenți care se combină pentru a rezulta proteine. Nouă dintre acești aminoacizi sunt „esențiali”, nu poti fi sintetizați de catre organism și prin urmare trebuie să provina din dietă sau suplimente. Proteina zer conține toți aminoacizii esențiali în cantități optime, fiind una dintre cele mai bune opțiuni pentru creșterea aportului zilnic de proteine.

- Biodisponibilitate ridicată. Proteină zer este superioară celorlalte tipuri de proteine pentru că este descompusă rapid de către organism, ca atare este disponibilă o sursă bogată de proteine în timpul perioadelor în care organismul este cel mai dornic de nutrienți.
Deoarece proteinele sunt mai sățioase decât carbohidrații sau grăsimile, persoanele care taie din caloriile zilnice din meniu și iau suplimente pe bază de zer ar putea să nu mai simtă că le este foame de-a lungul zilei și le va putea fi astfel mai ușor să reziste cu mai puține calorii și să vă ajute să aveți parte de rezultate incredibile. 

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!