Jay Cutler King 90 caps

Jay Cutler King 90 caps

Jay Cutler
188,00 Lei
Capsule: 120
Momentan indisponibil
Cod Produs: 655478987695 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
  • Descriere
  • Review-uri (0)

                   

                         Descriere Jay Cutler King 90 caps:


Jay Cutler King conține ingrediente cheie care susțin creșterea puterii musculare. Acest protocol zilnic ce constă într-un ansamblu de trei capsule a fost proiectat pentru a promova puterea, musculatura, și dimensiunea.Cu siguranță nu este pentru toată lumea. Fiecare doză zilnică unică trebuie să fie luată pentru a finaliza și completa ciclul.
Jay Cutler King conține enzime proteice mTOR kinaza , care este principalul reglementator al rețelei de semnalizare care controlează creșterea musculaturii scheletice (hipertrofie musculară). Studiile de cercetare sugerează că o creștere a PA activează semnalizarea mTOR, care este indusă prin activarea musculară mecanică (de exemplu, haltere). 
Jay Cutler King conține NIAGIN ™, care este patentat și este sugerat a fi un factor important pentru a reduce grăsimile induse de creșterea în greutate prin mărirea consumului de energie, nu prin aportul alimentar redus sau care afectează nivelurile de activitate. S-a dovedit de asemenea că este util pentru a îmbunătăți rezistența datorită funcției mitocondriale îmbunătățită.
Fără doar și poate acest produs este cel mai indicat în cazul în care îți dorești să ai parte de cele mai bune rezultate atunci când te antrenezi în sala de forță.

 

                                                 Mod administrare:

 


Luați două capsule zilnic alături de o masă sau conform recomandărilor unui specialist în acest domeniu.

 

                                                 Tabel ingrediente:


 

Descriere Jay Cutler King 90 caps:

 

Jay Cutler King contine ingrediente cheie care sustin cresterea puterii musculare. *Acest protocol zilnic ce consta intr-un ansamblu de trei capsule a fost proiectat pentru a promova puterea, musculatura, si dimensiunea. *Cu siguranta nu este pentru toata lumea. Fiecare doză zilnica unica trebuie sa fie luata pentru a finaliza si completa ciclul.
Jay Cutler King contine enzime proteice mTOR kinaza , care este principalul reglementator al retelei de semnalizare care controleaza cresterea musculaturii scheletice (hipertrofie musculara). Studiile de cercetare sugereaza ca o crestere a PA activeaza semnalizarea mTOR, care este indusa prin activarea musculara mecanica (de exemplu, haltere). 
Jay Cutler King conține NIAGIN ™, care este patentat si este sugerat a fi un factor important pentru a reduce grasimile induse de cresterea in greutate prin marirea consumului de energie, nu prin aportul alimentar redus sau care afecteaza nivelurile de activitate. S-a dovedit de asemenea ca este util pentru a imbunatati rezistenta datorita functiei mitocondriale imbunatatita. * 
Fara doar si poate acest produs este cel mai indicat in cazul in care iti doresti sa ai parte de cele mai bune rezultate atunci cand te antrenezi in sala de forta.

 

                                               Mod administrare:

 


Luati doua capsule zilnic alaturi de o masa sau conform recomandarilor unui specialist in acest domeniu.

 

                                               Tabel ingrediente:

 

Scrie un review


Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!