Stimulatoare Testosteron | ProteineMag.ro

Stimulatoare Testo

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 250 - 300 ×

Stimulatoare Testosteron

Testosteronul este hormonul produs de organism care te face să fii masculin, îți face corpul musculos și îți definește caracteristicile care deosebesc un bărbat de sexul opus. Un nivel scăzut de testosteron te împiedică să obții rezultate bune în sala de forță, chiar dacă în rest faci totul corect.
Dintre beneficiile pe care le vei obține în urma folosirii acestui tip de supliment amintim: îmbunătățirea performanței în sala de forță, creșterea forței, îmbunătățirea anduranței, creșterea în masa musculară, accelerarea recuperării și îmbunătățirea vieții sexuale.
Veți putea folosi oricând stimulatoare testosterone pentru a avea parte de sănătatea dorită. Testosteronul are funcție androgenică și anabolică. Efecte întâlnite: pilozitate de tip masculin, secreția de sebum, dezvoltarea scheletului, ingroșarea vocii, repartiția depozitelor de grăsime, agresivitate. În timp ce funcția anabolică se referă la stimularea sintezei de proteine, printre care și proteine musculare. Este bine sa insoțiti aceste stimulatoare testosterone de o dietă echilibrată pe baza consumării unor alimente sănătoase dar și de exerciții fizice intense în sala de forță. Cu siguranță rezultatele mult dorite nu vor întârzia să apară într-o perioadă scurtă de timp de la consumarea suplimentelor.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!