Olympus Labs Kings PCT 240 caps

Olympus Labs Kings PCT 240 caps

Olympus Labs
nou
275,99 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: C6243 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)
K1NGS PCT  de Olympus Labs
Post Cycle Therapy, un termen care a fost folosit în industrie de ani de zile, cu nenumărate produse care pretind că oferă suport, dar din când în când, nereușind să ofere niciun beneficiu perceput. Ne-am propus să spargem această tendință și putem spune cu mândrie că sprijinul pentru terapia post-ciclu tocmai a fost dus la nivelul următor! – Prezentarea K1NGS PCT.
Așa cum toată lumea s-ar aștepta de la Olympus Labs și în conformitate cu alte lansări recente uimitoare, K1NGS PCT demonstrează angajamentul nostru față de inovație concepută de la zero, prin cercetări actualizate nesfârșite, pentru a fi cel mai cuprinzător și eficient, cu mai multe fațete de suport pentru ciclul post-ciclu. supliment creat vreodată, lăsând toate celelalte disponibile în prezent să arate oră amator. 
Când spunem că K1NGS PCT este diferit de orice altceva din categoria sa, o spunem cu adevărat. Majoritatea produselor disponibile în prezent pe piață folosesc aceleași ingrediente subdozate și ineficiente, sau vizează doar un aspect limitat al marilor provocări cu care se confruntă la încetarea utilizării androgenilor exogeni. Adevărul este că perioada post-ciclu este o perioadă extrem de stresantă pentru organism și trebuie să fie vizată din mai multe unghiuri pentru a oferi cu adevărat asistență semnificativă și măsurabilă.
Este corect să spunem că „terapia post-ciclu” nu este un domeniu care este în general studiat de comunitatea de cercetare, de fapt, procesele folosite până în prezent sunt o acumulare continuă de extrapolări din cercetarea clinică în diferite domenii de către unele dintre cele mai strălucite minți. în industrie de-a lungul timpului. Am depus nenumărate cercetări pentru a aduce pe piață un produs care credem că vizează o gamă largă, foarte importante, folosind ingrediente validate clinic.
K1NGS PCT a fost proiectat pentru a oferi un sprijin puternic cu mecanisme multiple de acțiune în restabilirea axei hipotalamo-hipofizo-testiculare (HPTA), în urma utilizării hormonilor exogeni, vizând atât calea utilizată în mod obișnuit a „antagonismului receptorului de estrogeni” hipotalamic, dar aduce și să comercializeze o cale hipotalamică nouă și foarte promițătoare de „antagonist al receptorilor de androgeni” pentru a conduce cu adevărat bucla de feedback negativ în overdrive și pentru a oferi o steroidogeneză crescută. 
În timp ce restabilirea funcției HPTA este de o importanță critică, am spus că K1NGS PCT are mai multe fațete și o spunem cu adevărat. Formula conține, de asemenea, ingrediente care promovează sinteza proteinelor musculare crescute, oferă un sprijin puternic anti-catabolic, susțin funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar, creșterea libidoului și oferă o putere de foc puternică antiinflamatoare și antioxidantă.
În adevăratul stil Olympus Labs, formula conține câteva ingrediente interesante și noi, inclusiv un extract personalizat de Cistanche Tubulosa pentru echinacozidă și polizaharide, oferind un suport puternic HPTA, creșterea hormonului de creștere, stimularea apetitului și susținerea sistemului imunitar. Precum și un extract specializat de Eucheuma Cottonii, inclus pentru capacitatea sa de a acționa ca un „modulator selectiv al receptorilor de estrogen” și de a reduce simultan producția de estrogen.
În plus, este prezentat un nou compus despre care Olympus Labs poate pretinde cu mândrie ca fiind primul care a lansat pe piață, α-Ionone, un amplificator unic de cAMP activ pe cale orală, oferind un sprijin puternic pentru anabolismul mușchilor scheletici și funcția sistemului endocrin.
Formula conține, de asemenea, o serie de alte ingrediente excepționale, inclusiv un extract puternic brevetat de Spilanthes Acmella SA3X™, care s-a dovedit că îmbunătățește semnificativ funcția HPTA și crește libidoul, precum și un extract de vâsc coreean de înaltă calitate, care susține performanța la exerciții fizice, în timp ce oferind, de asemenea, atât anabolism îmbunătățit al proteinelor musculare, în timp ce suprimă simultan descompunerea proteinelor musculare. 
Formula este completată cu un derivat unic, cu acțiune prelungită, de acid ascorbic, cunoscut sub numele de acid ascorbic de magneziu 2-fosfat. 
Olympus Labs se angajează să producă suplimente de cea mai înaltă calitate din industrie, iar K1NGS PCT stabilește un nou standard, într-o categorie care are o istorie îngrozitor de lungă de suprapromițători și sublivrări. Este opțiunea de elită pentru sportivii de elită. Pentru perioada post-ciclu optimă și eficientă, aveți nevoie de K1NGS PCT!
 
Avantajele cheie ale  K1NGS PCT :
 • Suport HPTA nou*
 • Booster puternic LH + FSH*
 • Stimulează steroidogeneza*
 • Sprijină funcția celulei Leydig*
 • Sprijină libidoul sănătos*
 • Suport puternic anti-catabolic*
 • Creșterea sintezei proteinelor musculare*
 • Sprijină nivelurile sănătoase ale hormonului de creștere*
 • Stimularea apetitului*
 • Nou amplificator de monofosfat ciclic de adenozină*
 • Îmbunătățește semnalizarea anabolică*
 • Sprijină creșterea musculară slabă*
 • Suport nou antioxidant cu acțiune lungă*
 • Ajută la performanța la efort și la recuperare*
 • Suport antiinflamator*
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!