Weider Day& Night Casein 500 g | Proteine digerate lent

Weider Day & Night Casein 500 g

Weider
75,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: f5f555555 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Weider Day & Night Casein 500 g


Weider Day & Night Cazeină este o pulbere proteică de înaltă calitate, digerată lent, care este perfectă pentru dezvoltarea mușchilor(creșterea masei musculare). Cazeina ca și Whey este un produs din zer cu un conținut foarte ridicat de proteine. Aceasta este bogată în aminoacizi esențiali și neesențiali care joacă un rol major în construirea musculaturii. Proteina din concentrat de zer are o valoare biologică foarte ridicată, ceea ce face ca pulberea obținută din proteinele lactate să fie atât de populară.
Datorită procesului de digestie lentă, cazeină este adesea administrată înainte de a dormi, deoarece în timpul somnului(faza de recuperare) procesele de creștere ale mușchilor sunt cele mai ridicate și aportul de proteine prin cazeină este asigurat de-a lungul întregii perioade. Această absorbție lentă și constantă a proteinelor este în mod specific tipică pentru proteină de cazeină, se mai numește adesea proteină de noapte. Cu toate acestea, cazeină poate fi de asemenea administrată în timpul zilei pentru a acoperi necesarul de proteine pentru acea zi. Mulți atleți de forță, în special în culturism, se bazează pe cazeină deoarece asigură și o protecție musculară.
 

MOD ADMINISTRARE


 Administrați o servire(cupă) cu 300 ml apă sau lapte înainte de culcare sau și în timpul zilei pentru a acoperi necesarul de proteine pentru acea zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

 
Valori nutriționale
 
Servire: 25 g
Serviri: 20
   
Energie 966KJ/237kcal
Grasimi 5.2 g
Din care acizi grasi saturati 3.5 g
Carbohidrati 15 g
Din care zahar 15 g
Proteina  32 g
Sare 0.5 g
 
Ingrediente

93% caseinat de calciu, 4% praf de cacao cu continut scazut de grasimi, arome, indulcitori: acesulfam k, ciclamat de sodiu, clorura de sodiu.

Alergeni
Conține lapte si lactoza.
Avertismente
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR !
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, dacă aveţi sub 18 ani, sau aveţi orice afecţiuni cunoscute sau suspecte, si dacă luaţi medicamente cu prescripţie sau medicamente OTC, vorbiţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs .
AVERTISMENT ! Cusultaţi-vă medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luaţi medicamente de orice tip, sau sunteţi în îngrijirea unui medic !
Nu se utilizează de către persoanele sub 18 ani, femeile gravide sau care alăptează !
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!