Lista marci

ActivLab

Suplimente Activlab

ActivLab este un lider la nivel mondial în tehnologii revoluționare pentru alimente inovatoare și ingrediente pentru produse alimentare, nutriție sportivă, suplimente nutritive, alimente sănătoase și băuturi esențiale pentru sănătate.

Aproape de două decenii de cercetare a științei nutriției și de colaborare intensă cu clienții a dus la alcătuirea unei game variate de produse funcționale organizate în patru branduri unice: ACTIVLAB Sports Nutrition, SMAKOVITA Food Processing Solutions, TASTE-PRO Industrial Bouillon and Broths, and VET FOOD Pet Nutrition.
Activlab este furnizorul global de suplimente nutritive și alimente funcționale, special concepute pentru a furniza organismului substanțe nutritive vitale pentru o viață sănătoasă și dinamică. Aceștia combină știința și natura pentru a crea suplimente nutritive eficiente și inovatoare, suplimente care furnizează substanțele nutritive necesare pentru a vă atinge obiectivele în sporturile practicate de dumneavoastră. Angajamentul pentru calitate este prioritatea acestora. Aceștia crează cel mai inovator produs pentru care este vital să se aleagă ingredientele premium astfel încât suplimentele să fie unice și superioare.

Activlab reprezintă alegerea ideală pentru oricine își dorește să aibă rezultate bune într-o perioadă scurtă de timp. Utilizând aceste suplimente veți vedea că atât aspectul fizic cât și sănătatea dumneavoastră se vor îmbunătăți.
Vezi mai multe produse

AllMax

AllMax

Oferă suplimente de înaltă calitate care obțîn rezultate reale. Suplimentele populare pentru Allmax includ: Isoflex, IsoNatural, Whey clasic, Aminocore, Aminocuts, Vitaform, Vitastack, Hexapro, Hvol, Cvol, Allwhey Gold, Rapidcuts Shredded și TestoFX. Clienții solicită din ce în ce mai mult, motiv pentru care AllMax a ales să furnizeze în mod constant suplimente de vârf pentru a-și ajuta clienții să își atingă obiectivele cât mai repede și mai eficient posibil.

Culturiștii și sportivii au avut o obsesie sănătoasă pentru AllMax. Ei înțeleg importanța urmăririi unei alimentații solide și a antrenamentelor intense în combinație cu suplimentele de înaltă calitate. Clienții solicită mai mult, motiv pentru care AllMax furnizează în mod constant suplimente de vârf.

Sportivii și instructorii mulțumiți continuă să le spună celorlalți despre rezultatele lor impresionante prin alegerea unor suplimente adecvate. Pe lângă aceste suplimente este necesar să aveți parte și de o alimentație pe măsură. Este recomandat să consumi cât mai multe fructe și legume pentru a avea parte de rezultatele mult dorite.
Acest brand este alegerea ideala atât pentru femei cât și pentru bărbați deoarece nu afectează în nicio formă sănătatea. Rezultatele vor fi unele care să mulțumească până și pe cei mai pretențioși sportivi care vor rezultate mai întâi de toate.
 
Vezi mai multe produse

Applied Nutrition

Applied Nutrition este o marca de suplimente nutritive care continuă să își reinventeze produsele și să le îmbunătățească în permanentă. Applied Nutrition oferă exact ceea ce dorește consumatorul, fie el atlet de performanță sau entuziast.
Acest brand este un lider în categoria suplimentelor în ultimii ani, se angajează să dezvolte produse bazate pe substanțe naturale care să va ofere cele mai bune rezultate.
Applied Nutrition este un brand ideal atât pentru femeile cât și pentru bărbații care își doresc să aibă parte de cele mai bune și mai sigure rezultate.
 
Applied Nutrition înțeleg perfect nevoile clienților, de la sportivii de performanță până la cei amatori. Produsele sunt în permanență revizuite și îmbunătățite, pentru că dumneavoastră să va bucurați de cele mai bune suplimente nutritive. Cu siguranță aici veți găși un produs care să va mulțumească pe deplin și care să corespundă nevoilor dumneavoastră.
Aceste produse se pot consumă în timp ce țineți o dietă pe baza de alimente sănătoase pe baza de fructe și de legume dar și să va antrenați intens în sala de forță. Dacă va veți antrena în mod frecvent în sala de forță rezultatele vor fi vizibile într-un timp destul de scurt. Folosiți aceste suplimente și nu veți regretă alegerea făcută.
Vezi mai multe produse

APS

APS

APS a fost primul brand care a livrat doze complete de ingrediente active principale, nu jumătăți de doze tipic observate în majoritatea produselor de acest tip.
APS va oferă produse ideale pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Doar cu acestea puteți să vă energizati și să reușiți să vă concentrați mult mai mult la antrenametele efectuate.
APS este cel mai mare producător de suplimente, care reușește să își mulțumească până și cea mai pretențioasă clientele. Suplimentele realizate de către aceștia sunt extrem de calitative și de sigure. Sănătatea și creșterea musculaturii sunt printre principalele lor obiective. Doar așa timpul petrecut în sala de forță va fi pus în valoare.

APS reușește să surpindă prin siguranță și calitatea de care au dat dovadă de-a lungul timpului dar și prin faptul că necesitățile cliențiilor primează pentru aceștia. Alegeți aceste produse și veți vedea că rezultatele se vor vedea în câteva saptămâni de la utilizare. Acest brand reușește să vă ofere aspectul fizic mult dorit dar și să vă frunizeze toate proteinele de care organismul dumneavoastră are nevoie. Antrenamentele din sala de forță vor deveni mult mai ușoare și mult mai frumoase deoarece nu vă veți mai simți atât de obosit și de epuizat.
 
Vezi mai multe produse

Beast

Beast

Beast este cel mai mare producător de suplimente, care reușește să își mulțumească până și pe cea mai pretențioasă clientele. Suplimentele realizate de către aceștia sunt extrem de calitative și de sigure. Sănătatea și creșterea musculaturii sunt printre principalele lor obiective. Doar așa timpul petrecut în sala de forță va fi pus în valoare.

Beast oferă beneficii suplimentare precum creșterea forței. Aceste proteine permit substanțelor nutritive să repare, să reconstruiască și să întărească țesuturile musculare. Vitaminele, mineralele și enzimele fortifică formulă și oferă astfel un plus de sănătate. Formulele ajută de asemenea organismul să dezvolte țesutul muscular nou, pentru a crește masă musculară și a maximiza forța.

Beast este brandul pe care vă puteți baza în orice moment al zilei și care o să va furnizeze toate vitaminele de care organismul dumneavoastră are nevoie pentru a avea parte de musculature mult dorită.
Beast va aigura că antrenamentele efectuate în sala de forță vor fi unele care va vor ajută să va creșteți masa muculară și să vă măriți rezistența. Acest brand a conceput produse naturale care nu vă vor afecta în nicio formă sănătatea. Siguranța și calitatea primează și asigura cliențiilor o doză bună de proteine pe care să se poată baza oricând.
Vezi mai multe produse

BPI

BPI

BPI este cel mai pur producător de suplimente de sport din lume, acesta este producător de produse naturale, pure fără substanțe nesănătoase. O adevărată marcă premium cu produse de cea mai bună calitate. Gama variată de produse nu face decât să reușească să mulțumească pe deplin toată clientela. 

BPI va oferă formule de înalta calitate, ingrediente, și suplimente, care fără argument, sunt printre cele mai bune din industrie.

BPI vă oferă produse recomandate atât femeilor cât și barbațiilor care vor să aibă parte de cele mai bune rezultate și cele mai sigure. Acest brand este un lider în categoria suplimentelor în ultimii ani. Se angajează să dezvolte produse bazate pe substanțe naturale care să va ofere cele mai bune rezultate.

BPI oferă doar produse de înaltă calitate pe care să vă puteți baza în orice moment al zilei. Alegând aceste suplimente veți vedea că rezultatele dorite nu vor întârzia să apară iar sănătatea dumneavoastră nu va avea de suferit. Din contra, acestea vă vor oferi o sănătate mai bună și rezultate considerabile.
Vezi mai multe produse

BSN

BSN

BSN ințeleg perfect nevoile clienților, de la sportivii de performanță până la cei amatori. Produsele sunt în permanență revizuite și îmbunătățite, pentru ca dumneavoastra să vă bucurați de cele mai bune suplimente nutritive. Cu siguranță aici veți găsi un produs care să vă mulțumească pe deplin și care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN) a fost fondat in 2001. De atunci, s-a transformat într-un lider pe piață suplimentelor din intreaga lume.

Produsele oferite de brandul BSN sunt cunoscute deoarece oferă energie explozivă, o rezistență la antrenamente mult mai mare, nivel maxim de performanță, concentrare și forță musculară.

BSN a revoluționat piața suplimentelor când a produs cele mai calitative proteine. Sunt produse destinate atât femeilor cât și barbaților care își doresc cele mai bune și mai sigure rezultate. Veți vedea că acestea nu vor întarzia să apară înca de le primele suplimentări cu aceste produse.

Timpul petrecut la sală este un timp prețios care trebuie fructificat. Alege-ți suplimente de calitate și nu veți regreta. Doar așa atât sănătatea dumneavoastră cât și aspectul fizic vor suferi vizibile modificări. Aceste produse sunt naturale și se pot utiliza fără nicio grijă, veți vedea că rezultatele obținute vor fi unele multumitoare.
Vezi mai multe produse

Cellucor

Cellucor

Cellucor este un brand din Nutrabolt, companie ce are sediul în Bryan, Texas, din Statele Unite ale Americii. Cellucor a fost adus pe piață în 2002.
 
Cellucor oferă beneficii suplimentare precum creșterea forței. Aceste proteine permit substanțelor nutritive să repare, să reconstruiască și să întărească țesuturile musculare. Vitaminele, mineralele și enzimele fortifică formula și oferă astfel un plus de sănătate. Formulele ajută de asemenea organismul să dezvolte țesutul muscular nou, pentru a crește masa musculară și a maximiza forță.

Cellucor a revoluționat piață suplimentelor când a produs cele mai calitative proteine. Sunt produse destinate atât femeilor cât și barbaților care își doresc cele mai bune și mai sigure rezultate. Veți vedea că acestea nu vor întârzia să apară încă de le primele suplimentari cu aceste produse. Timpul petrecut la sală este un timp prețios care trebuie fructificat. Alege-ți suplimente de calitate și nu veți regretă. Doar așa atât sănătatea dumneavoastră cât și aspectul fizic vor suferi vizibile modificări.

Aceste produse sunt naturale și se pot utiliza fără nicio grijă, veți vedea că rezultatele obținute vor fi unele mulțumitoare. Acesta furnizează o mare varietate de produse care por fi utilizate atât înainte, în timpul și după antrenamente pentru a putea avea parte de cele mai bune rezultate.
Vezi mai multe produse

Chiba

Chiba

Chiba este un brand care se ocupă cu crearea articolelor vestimentare pentru toți pasionații de sală. Acest brand este cunoscut datorită calității superioare ale materialului din care sunt confecționate toate produsele. Chiba este cel mai renumit brand pentru articolele sportive. Acesta vă oferă produse de o calitate unică care se vor păstra în stare perfectă o periodă foarte mare de timp și cu ajutorul cărora vă veți putea efectua exercițiile în sala de forță.

Chiba reușește să mulțumească până și pe cea mai pretențioasă clientelă prin calitatea produselor oferite și garantează că acestea au la bază doar materiale calitative. Produsele reușesc să absoarbă transpirația și vă lase pielea să respire.

Chiba este un brand de lux care nu face decât să aibe grijă că toate cerințele cliențiilor lor să fie îndeplinite. Trebuie să știți că accesorile sunt extrem de importante atunci când te antrenezi în sala de forță. Doar cu ajutorul lor vă veți putea efectua exercițiile în mod corect și veți avea parte de cele mai bune rezultate.
Accesoriile va ajută să va antrenați și să vă protejați sănătatea în timpul antrenamentelor. Sănătatea dumneavoastră este importantă dar și aspectul fizic, le puteți avea pe amandoua doar dacă veți avea parte de accesoriile dorite.
Vezi mai multe produse

Cobra Labs

Cobra Labs

Cobra Labs au reușit să creeze cele mai bune proteine atât pentru femei cât și pentru bărbați. Produsele acestora ajută la creșterea maximă a mușchilor și a rezistenței în sala de forță. Astfel antrenamenetele dumneavoastră vor fi unele care se vor desfaura mult mai bine.

Câștigurile de masă musculară sunt unele garantate dacă veți urma o dietă corespunzătoare, să consumați alimente sănătoase și să vă antrenați intens în sala de forță.
Cobra Labs este un brand care s-a făcut cunoscut datorită proteinelor de calitate pe care le-a pus la dispoziția cliențiilor săi și care s-au dovedit a fi unele de o calitate superioară.

Cobra Labs reprezintă alegerea tuturor culturiștilor, sportivilor și antrenorilor de fitness pentru a-și lua toate proteinele de care organismul lor are nevoie pentru a putea funcționa optim și a crește masă musculară.

Cobra Labs sunt produse care sunt alcătuite dintr-un amestec unic de ingredient care reușesc să ofere cele mai bune reuzltate. Doar așa veți putea să va antrenați oricând va doriți fără să vă epuizați. Aceste suplimente sunt recomandate tuturor persoanelor care vor câștiguri sigure într-o perioada scurtă de timp. Alegerea dumneavoastră vă reprezintă așa că alegeți acest brand și nu veți regretă deoarece rezultatele vor fi unele uimitoare.
Vezi mai multe produse

Controlled Labs

Controlled Labs

Controlled Labs este o marcă de suplimente nutritive care continuă să își reinventeze produsele și să le îmbunătățească în permanență. Controlled Labs oferă exact ceea ce dorește consumatorul, fie el atlet de performanță sau entuziast.

Acest brand este un lider în categoria suplimentelor în ultimii ani, se angajează să dezvolte produse bazate pe substanțe naturale care să vă ofere cele mai bune rezultate.
Controlled Labs a fost creat pentru a oferii cele mai bune rezultate tuturor pasionaților de sport. Doar prin consumarea acestor suplimente veți observa că veți avea parte de o definire musculară așa cum va doriți. Toate produsele din stocul sunt concepute cu substanțe sănătoase astfel încât sănătatea dumneavoastră să nu aibă de suferit. Aceste produse sunt realizate într-un mod calitativ și sigur astfel încât să poată fi consumate atât de către femei cât și de către bărbați.

Controlled Labs are cele mai bune laboratoare testate și certificate de vitamine și suplimente pentru culturism. Dacă vă veți antrena intens veți vedea că și rezultatele obținute vor fi pe măsura așteptărilor. Dacă aspectul fizic este important pentru dumneavoastră atunci trebuie să știți că doar prin consumarea unor suplimente de calitate veți reuși să aveți parte de musculatura mult dorită.
Vezi mai multe produse

Dedicated

Dedicated

Dedicated este un brand care concepe cele mai reușite articole vestimentare și accesorii pentru sala de forță. Materialele din care sunt concepute aceste produse sunt de cea mai bună calitate și reușesc să mulțumească până și pe cea mai pretențioasă clientelă.

Dedicated este un brand de succes care se bucură de un real succes, Atât femeile cât și bărbații utilizează aceste produse care ii ajută să își desfășoare exercițiile mult mai ușor.
Dedicated realizează produse excepționale care se bucură de un design atractiv și care se păstrează în cea mai bună stare de-a lungul timpului.

Dedicated este cea mai bună alegere pentru persoanele care pun confortul pe primul loc. Dacă aveți nevoie de produse calitative de care să fiți complet mulțumiți atunci acest brand este ceea ce aveți nevoie. Trebuie să aveți parte doar de accesorii de calitate care să va ajute să va desfășurați exercițiile așa cum vă doriți.

Antrenamentele la sală sunt necesare pentru a avea parte de aspectul fizic pe care îl doriți. Alegeți acest brand dacă vă doriți să aveți parte de produse rezistente. În acestea îți vei putea depozita toate accesoriile care îți sunt necesare la sală pentru a te putea antrena în mod corect.
Vezi mai multe produse

Dorian Yates

DY Nutrition Global

DY Nutrition Global este o companie internațională fondată de legendarul Dorian Yates. Misiunea DY Nutrition este să ofere produse pentru performanță sportivă excepțională. Suplimentele DY Nutrition se bazează pe cele mai avansate formule și sunt îmbunătățite în permanență.

Dorian Yates este un culturist profesionist care a câștigat pe parcursul carierei sale 6 titluri consecutive Mr. Olympia, fiind respectat în întreaga lume pentru cunoștințele sale despre tehnicile de antrenament și de nutriție. Dorian a stabilit un record, fiind primul Mr. OLYMPIA care la 113 kg avea o cantitate extrem de mică de grăsime corporală și densitate musculară maximă. Stilul lui Dorian Yates este autentic, fără compromisuri de la calitate.

Dorian Yates este un brand de succes care se bucura de un real succes în rândul sportivilor, culturiștilor dar și pasionaților de sport.

Dorian Yates vă va oferii cele mai bune rezultate într-o perioada scurtă de timp. Antrenamenetele dumneavoastra se vor desfășura mult mai repede și mai ușor în sala de forță. Trebuie să aveți în vedere acest produs pentru a avea parte de cele mai mari castiguri de masă musculară. Aceste produse de calitate nu fac decât să vă ofere cele mai bune rezultate într-o perioadă scurtă de timp de la suplimentare.
Vezi mai multe produse

Dream Tan

Dream Tan

Dream Tan a fost lansat în anul 1995 și a ajuns să fie o marcă de top. Dream Tan vă furnizează doar produse de calitate, care sunt formulate țînând cont de nevoile unice ale tuturor sportivilor și circuitul de construcție a corpului. Acestea crează cele mai bune produse la cele mai mici prețuri.

Dream Tan reușește să surprindă prin produsele de o calitate superioară. Persoanele care își doresc să aibă parte de cele mai bune rezultate și să arate impecabil în orice moment al zilei trebuie să folosească aceste produse.

Dream Tan este alegerea perfectă atât a femeilor cât și a barbatiilor care știu cât de important este să arăți și să te simți bine în pielea ta.
Dream Tan a reușit să câștige inimile tuturor pasionaților de sport care își doresc să își pună în valoarea musculatura. Doar cu ajutorul acestor produse corpul dumneavoastră va fi pus într-o lumină bună. Trebuie să aveți în vedere acest brand dacă vă doriți să străluciți și să aveți o piele perfectă fără a depune vreun efort. Toate produsele sunt lejere, nu au miros neplăcut și ce este mai important este că nu vă va murdări hainele. Alegeți acest produs și nu veți regreta.
Vezi mai multe produse

Dymatize

Dymatize

Toate suplimentele Dymatize, în formă de pudra, pastile sau lichid, sunt produse de cea mai bună calitate. Compania Dymatize e dedicată furnizării unor suplimente alimentare de cea mai înalta calitate. Investițiile făcute în acest scop, din punct de vedere al timpului, efortului și fondurilor materiale, sunt unice în industria suplimentelor.
Când cumperi un supliment Dymatize poți fi convins că ai parte de ce e mai bun.

Dymatize dispune, de asemenea, de utilajele necesare pentru a efectua pasteurizarerea și omogenizarea în perimetrul fabricii. Toate suplimentele sub formă de tabletele și capsulele sunt fabricate cu respectarea celor mai riguroase măsuri de control farmaceutic, care asigura integral, în permanentă, calitatea și respectarea formulelor.

Acestea sunt destinate atât barbatiilor cât și femeilor care își doresc să aibă parte de cele mai bune și mai frumoase rezultate. Trebuie să însoțiți aceste suplimente de o dietă echilibrată pe baza de alimente sănătoase dar și să va antrenați intens în sala de forță. Aceste suplimente o să va ajute să aveți parte de rezultate cu adevărat incredibile într-o perioada scurtă de timp. Suplimentarea cu aceste produse o să va aducă numai schimbări în bine atât în sănătate cât și în modul în care arătați și în care va simțiți.
Vezi mai multe produse

EFX

EFX

EFX este un brand care concepe cele mai reușite suplimente pentru a putea dezvoltă masă musculară. Materialele din care sunt concepute aceste produse sunt de cea mai bună calitate și reușesc să mulțumească până și pe cea mai pretențioasă clientela.

EFX este un brand de succes care se bucură de un real succes, Atât femeile cât și bărbațîi utilizează aceste produse care ii ajută să își desfășoare exercițiile mult mai ușor și le oferă rezistență.

EFX are cele mai bune laboratoare testate și certificate de vitamine și suplimente pentru culturism. Dacă va veți antrena intens veți vedea că și rezultatele obținute vor fi pe măsură așteptărilor. Dacă aspectul fizic este important pentru dumneavoastră atunci trebuie să știți că doar prin consumarea unor suplimente de calitate veți reuși să aveți parte de musculatura mult dorită.

EFX are în stoc doar produse care să va ofere rezultate mulțumitoare sunt produse pe care va puteți baza în orice moment al zilei. Cu siguranță veți rămâne satisfăcut de aceste rezultate care sunt vizibile încă de la primele suplimentări cu aceste produse. Aceste suplimente sunt recomandate tuturor persoanelor care vor câștiguri sigure într-o perioada scurtă de timp. Alegerea dumneavoastră va reprezintă așa că alegeți acest brand și nu veți regretă deoarece rezultatele vor fi unele uimitoare.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!