Articulatii | Produse pentru protectia articulatiilor | ProteineMag.ro

Protectie Articulatii

Afiseaza: 1-24 din 97 produse

 Filtre

Protecție Articulații

Produsele utilizate pentru protecție articulații sunt cele mai recomandate pentru a vă putea proteja sănătatea in timp ce practicați exerciții fizice intense in sala de forță. Articulațiile nu sunt deloc de neglijat de aceea este bine să vă asigurați intotdeauna provizii de protecție pentru articulații.

Pentru a avea parte de articulații sănătoase trebuie să aveți grijă la dietă, hidratare, să faceți exerciții fizice in mod constant și să luați suplimente pentru protecție articulații.
In dietă trebuie să introduceți componente antiinflamatorii, cum ar fi omega 3, turmeric, vitamina C și colagen.Hidratarea trebuie realizată prin consumul de apă, supă sau consumul de sucuri de legume. Trebuie să evitați băuturile alcoolice, cafeaua sau ceaiul verde.
Exercițiile fizice trebuie efectuate in funcție de caracteristicile individuale, prin care să obțineți întărirea musculaturii, curbura naturală a coloanei si o postură corectă.
Protecția articulațiilor se poate obține doar cu ajutorul suplimentelor.
Este foarte important să luați din dietă toate vitaminele de care aveți nevoie pentru a vă menține sănătos și să faceți in permanență exerciții fizice care pe lângă faptul că vă ajută să aveți un corp frumos vă ajută să vă destresați și să deveniți mai activ și mai relaxat. Sportul este o metodă foarte bună prin care iți poți îmbunătăți stilul de viată.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!