Beta Alanina

Beta Alanina

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

Beta Alanina
Beta Alanina este un aminoacid neesențial, care nu participă la formarea proteinelor și care este sintetizat în ficat. Se mai poate obține prin consumarea de dipeptide care conțin beta-alanină (carnozina, anserina și balenina).  Cand beta alanina intra in celula musculară, se intampla ceea ce numim limitarea ratei de sinteza a carnosinei. Luand beta alanina veti deveni mai puternic, mai rapiz și veti avea o anduranta mai mare. Puteti ridica greutati mai mari, pentru mai multe repetari și se poate creste in masa musculara si arde grasimile, in acelasi timp.
Drept urmare, putem spune ca suplimentele pe baza de beta alanina, sunt obligatorii pentru oricine isi doreste cresterea performantelor, indiferent in ce sport. Efectele cele mai pronuntate ale administrarii de beta alanina, in acest studiu, au constat in cresterea masei musculare line, concomitent cu scăderea procentului de grasime.
Suplimentele pe baza de beta alanine sunt esentiale pentru orice persoana care isi doreste ca exercitiile intense efectuate in sala de forta sa aiba cele mai bune si mai sigure rezultate. Multitudinea produselor disponibile pe website nu face decat sa va ofere siguranta ca veti gasi cel mai potrivit produs pentru organismul dumneavoastra. Este esențial sa aveti grija ca administrarea acestor suplimente sa nu vă afecteze sanatatea.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.