Beta Alanină | Aminoacizi neesențiali

Beta Alanina

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Beta Alanina

Beta Alanina este un aminoacid neesențial, care nu participă la formarea proteinelor și care este sintetizat în ficat. Se mai poate obține prin consumarea de dipeptide care conțin beta-alanină (carnozina, anserina și balenina).  Cand beta alanina intră în celula musculară, se întampla ceea ce numim limitarea ratei de sinteză a carnosinei. Luând beta alanină veți deveni mai puternic, mai rapid și veți avea o anduranță mai mare. Puteți ridica greutăți mai mari, pentru mai multe repeări și se poate crește în masa musculară și arde grăsimile, în același timp.

Drept urmare, putem spune că suplimentele pe bază de beta alanină, sunt obligatorii pentru oricine își dorește creșterea performanțelor, indiferent în ce sport. Efectele cele mai pronunțate ale administrării de beta alanină, în acest studiu, au constat în creșterea masei musculare line, concomitent cu scăderea procentului de grăsime.
Suplimentele pe bază de beta alanine sunt esențiale pentru orice persoană care iși dorește ca exercițiile intense efectuate în sala de forță să aibă cele mai bune și mai sigure rezultate. Multitudinea produselor disponibile pe website nu face decât să vă ofere siguranța că veți găsi cel mai potrivit produs pentru organismul dumneavoastră. Este esențial să aveți grijă ca administrarea acestor suplimente să nu vă afecteze sănătatea.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!