Accesorii | Echipamente Sală

Accesorii

Afiseaza: 1-24 din 153 produse

 Filtre

Accesorii

Orice sportiv sau persoană care merge in mod constant la sala de forță trebuie să aibă parte de accesorii cu care să își poată desfășura antrenamentul. Atunci când vă doriți să aveți parte de cele mai bune rezultate trebuie să vă achizitionați doar produse care să vă ajute sa aveți parte de un antrenament intens. În plus atunci când mergeți la sala de forță trebuie sa fiți echipați corespunzator.

Dacă veți avea grijă de toate detaliile veți vedea că rezultatele mult dorite nu vor Întârzia să apară. Bineînțeles că pentru a avea parte de cele mai bune rezultate trebuie să urmați o dietă echilibrată bazată pe consumarea unor alimente sănătoase dar și să faceți sport în mod constant.
Când facem referire la accesorii ne gândim la toată gama de produse care să vă ajute să vă desfășurați antrenamentul mult mai ușor. In gama magazinului nostru veți găsi accesorii precum: shake-re, centură sală, mănuși fitness, mânere flotări, benzi genunchi, cârlige, minge medicinală, cutie pastile dar și multe altele care să vă faciliteze atât păstrarea produselor dumneavoastră dar și antrenamentele. Cu siguranță veți fi pe deplin mulțumit de toate aceste produse care se vor păstra în stare perfectă indiferent de cât de mult le utilizați.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!