Glutamina

Glutamina

Afiseaza: 1-21 din 33 produse

Glutamina
Glutamina este cunoscuta ca fiind cel mai abundent aminoacid din organism, cea mai mare parte a lui fiind stocata in muschi, dar se gaseste si in creier, plamani, sange si ficat. Glutamina se ocupa cu : productia de celule imunitare, sinteza proteinelor, sursa de energie pentru creier, anticatabolic și este un transport al amoniacului. Glutamina are o contribuție esențială la sinteza proteinelor, dar și la procesele de detoxifiere. Aceasta este principala sursă de „combustibil” pentru sistemul imunitar și milioanele de celule care alcătuiesc tractul intestinal.
Atunci cand consumati acest produs veti vedea ca veti observa o considerabila diferenta in ceea ce priveste refacerea musculaturii dupa efort dar si o imbunatatire a performantei fizice.
Produsele prezente in cadrul magaiznului nostru online va va oferi cele mai bune si mai sigure rezultate intr-o perioadă scurta de timp.
Glutamina mai poate fi utilizata si atunci cand va doriti sa beneficiati de crestere musculara. Pentru a avea parte de cele mai bune si cele mai frumoase rezultate este recomandat sa utilizati aceste produse asa cum este specificat pe eticheta. Totodata este recomandat să vă antrenati intens in sala de forță și sa tineti o dieta echilibrata pe baza de produse sanatoase iar rezultatele nu vor inceta să apară.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.