Glutamina | Sinteza Proteine

Glutamina

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Glutamina

Glutamina este cunoscută ca fiind cel mai abundent aminoacid din organism, cea mai mare parte a lui fiind stocată în mușchi, dar se găsește și în creier, plămâni, sânge și ficat. Glutamina se ocupă cu: producția de celule imunitare, sinteza proteinelor, sursa de energie pentru creier, anticatabolic și este un transportator al amoniacului. Glutamina are o contribuție esențială la sinteza proteinelor, dar și la procesele de detoxifiere. Aceasta este principala sursă de „combustibil” pentru sistemul imunitar și milioanele de celule care alcătuiesc tractul intestinal.
Atunci când consumați acest produs veți vedea că veți observa o considerabilă diferență în ceea ce privește refacerea musculaturii după efort dar și o îmbunătățire a performanței fizice.
Produsele prezente în cadrul magazinului nostru online vă vor oferi cele mai bune și mai sigure rezultate într-o perioadă scurtă de timp.
Glutamina mai poate fi utilizată și atunci când vă doriți să beneficiați de creștere musculară. Pentru a avea parte de cele mai bune și cele mai frumoase rezultate este recomandat să utilizați aceste produse așa cum este specificat pe etichetă. Totodată este recomandat să vă antrenați intens în sala de forță și să țineți o dietă echilibrată pe baza de produse sănătoase iar rezultatele nu vor înceta să apară.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!