Creatină | Creșterea capacității de efort | ProteineMag

Creatina

Afiseaza: 1-24 din 114 produse

 Filtre

Creatina

Creatina este cunoscută deoarece are multe efecte pozitive asupra performanțelor sportive, și în același timp aceasta poate proteja sănătatea. Creatina ajută la creșterea forței și a puterii. Aceasta servește corpului ca o rezervă de energie în cazul efortului fizic. Aceasta, practic mărește la propriu nivele de energie ale mușchiilor prin creșterea cantității de fosfocreatină disponibilă, ceea ce duce la o producție mai mare de ATP.

Creatina ajută la creșterea capacității de efort. Atunci când vă suplimentați cu creatină veți simți că motivația va crește. Aceasta asigură un raport favorabil masa musculara – grasime. Utilizând în mod constant acest produs veți vedea că masa musculară va veni cu un adaos de grăsime mult mai mic.
Creatina vă ajută să aveți oase mai puternice. Întărirea oaselor se datorează în mare parte creșterii masei musculare. Totodată acest produs vă va feri de depresie deoarece vă va imbunatați capacitatea de a face efort fizic și va reduce oboseala la antrenamente și vă va oferi o sănătate metabolică mai bună. Pentru a avea parte de rezultatele mult dorite este recomandat să utilizați suplimente care să vă ajute să aveți parte de aspectul fizic mult dorit. Este recomandat să insoțiți acest produs cu o dietă echilibrată bazată pe consumarea unor alimente sănătoase dar și exerciții fizice intense în sala de forță.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!