Creatina

Creatina

Afiseaza: 1-21 din 73 produse

Creatina
Creatina este cunoscuta deoarece are multe efecte pozitive asupra performantelor sportive, și in același timp aceasta poate proteja sănătatea.
Creatina ajuta la cresterea forței și a puterii, aceasta serveste corpului ca o rezerva de energie in cazul efortului fizic. Aceasta, practice mareste la propriu nivele de enrgie ale muschilor prin cresterea cantitatii de fosfocreatina disponibila, ceea ce duce la o productie mai mare de ATP.
Creatina ajuta la cresterea capacitatii de efort, atunci cand va suplimentati cu creatina veți simți că motivația va crește. Aceasta aigura un raport favorabil masa musculara – grasime, utilizand in mod constant acest produs veți vedea ca masa musculară va veni cu un adaos de grasime mult mai mic.
Creatina va ajuta să aveți oase mai puternice, intarirea oaselor se datoreaza in mare parte creșterii mase musculare. Totoada acest produs vă va feri de depresie deoarece va imbunatati capacitatea de a face efort fizic si va reduce oboseala la antrenamente si va va ofeir o sanatate metabolica mai buna. Pentru a avea parte de rezultatele mult dorite este recomandat sa utilizati suplimente care sa va ajute sa aveti parte de aspectul fizic mult dorit.  Este recomandat sa insotiti acets produs de o dieta echilibrata bazate pe consumarea unor alimente sanatoase dar și exerciții fizice intense in sala de forță.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.