Grasimi sanatoase

Grasimi sanatoase

Afiseaza: 1-21 din 42 produse

Grasimi sanatoase
Atunci cand facem referire la graimi serioase ne gandim in primul rand ca grasimea este esențială pentru viata. Corpul uman are nevoie de grasimi pentru a functiona, grasimile fiind parte a fiecarei celule (colesterolul). De asemenea, grasimile intra in componenta unor hormoni foarte importanti. Creierul este, in mare parte, grasime, Omega 3 sunt parte a sistemului nervos.
Prin grasimi sanatoase se intelege grasimi din surse naturale, curate si cat mai putin procesate (oxidate, incalzite, rafinate, izolate, amestecate). Printre beneficiile aduse de catre aceste grasimi sanatoase asupra organsimului dumneavoastra putem enumera: sprijinirea functionarii sistemului imunitar, suport cardiovascular, reduce riscul de boli cardiovasculare, ajută la reconstituirea celulelor existente, procerea de noi celule si multe altele.
Toti specialistii recomanda utilizarea acestor grasimi sanatoase atat de catre femeile cat și de catre barbatii care vor sa aiba parte de cele mai bune rezultate dar si de o sanatate pe masura.
De aceea este indicat sa consumati cat mai multe grasimi sanatoase care sa ofere toate beneficiile de care organismul dumneavoastra are nevoie pentru a putea ajuta la cresterea masei musculare. Este recomandat sa utilizati suplimente pe baza de grasimi sanatoase atunci cand va antrenați intens in sala de forță iar rezultatele vor aparea in scurt timp.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.