Grăsimi Sănătoase | Omega 3

Grasimi sanatoase

Afiseaza: 1-24 din 58 produse

 Filtre

Grasimi sănătoase

Atunci când facem referire la grăsimi sănătoase ne gândim în primul rând că grăsimea este esențială pentru viață. Corpul uman are nevoie de grăsimi pentru a funcționa, grăsimile fiind parte a fiecarei celule (colesterolul). De asemenea, grăsimile intră în componența unor hormoni foarte importanți. Creierul este, în mare parte, grasime, Omega 3 sunt parte a sistemului nervos.

Prin grăsimi sănătoase se întelege grăsimi din surse naturale, curate și cât mai puțin procesate (oxidate, încălzite, rafinate, izolate, amestecate). Printre beneficiile aduse de către aceste grăsimi sănătoase asupra organsimului dumneavoastră putem enumera: sprijinirea funcționării sistemului imunitar, suport cardiovascular, reduce riscul de boli cardiovasculare, ajută la reconstituirea celulelor existente, procreare de noi celule și multe altele.
Toți specialiștii recomandă utilizarea acestor grăsimi sănătoase atât de către femeile cât și de către bărbații care vor să aibă parte de cele mai bune rezultate dar și de o sănătate pe măsura.
De aceea este indicat să consumați cât mai multe grăsimi sănătoase care să ofere toate beneficiile de care organismul dumneavoastră are nevoie pentru a putea ajuta la creșterea masei musculare. Este recomandat să utilizați suplimente pe bază de grăsimi sănătoase atunci când vă antrenați intens în sala de forță iar rezultatele vor apărea în scurt timp.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!