Intra-workout | Suplimente în timpul antrenamentului

Intra-workout/Electroliti

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre

Intra-workout

Suplimentele intra Workout sunt produse destinate folosirii în timpul antrenamentelor care conțin toate ingredientele esențiale atât pentru dezvoltarea musculaturii cât și pentru creșterea nivelului de forță și anduranță și pentru refacere în urma efortului fizic intens. Beneficiile aduse de către administrarea suplimentelor intra-workout sunt: prevenirea catabolismului muscular, ajută la creșterea musculaturii, ajută la o refacere rapidă, crește nivelul de forță dar și de anduranță, acționează ca un isotonic natural și vă oferă o creatină de o calitate superioară.

Specialiștii recomandă ca toate persoanele care se antrenează intens să își administreze suplimente intra-workout pentru a avea parte de rezultate vizibile într-o perioadă scurtă de timp. Este de preferat să insoțiți aceste suplimente de o dietă echilibrată, de multe fructe și legume dar și de antrenamente în sala de forță.  Dacă le veți lua în timpul antrenamentului veți vedea că veți avea mai mult spor și rezistență în timpul exercițiilor dar și rezultatele vor fi mai vizibile.
Gama variată de produse fac ca alegerea dumneavoastră să fie una ușoară, puteți încerca mai multe produse până vedeți cu care organismul dumneavoastră se va putea obișnui. Alegând de fiecare dată calitatea veți vedea că sănătatea dumneavoastră nu va fi afectată și că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!