Intra-workout

Intra-workout

Afiseaza: 1-21 din 27 produse

Intra-workout
Suplimentele intra Workout sunt produse destinate folosirii in timpul antrenamentelor care contin toate ingredientele esentiale atat pentru dezvoltarea musculaturii cat si pentru cresterea nivelului de forta si anduranta si pentru refacere in urma efortului fizic intens. Beneficiile aduse de catre administrarea suplimentelor intra-workout sunt: previnirea catabolismului muscular, ajuta la cresterea musculaturii, ajuta la o refacere rapidă, crește nivelul de forta dar si de anduranta, actoneaza ca un isotonic natural și va ofera o creatina de o calitate superioara.
Specialistii recomanda ca toate persoanele care se antreneaza intens sa isi administreze suplimente intra-workout pentru a avea parte de rezultate vizibile intr-o perioada scurtă de timp. Este de preferat sa insostiti aceste supliemente de o dieta echilibrata, de multe fructe si legume dar si de antrenamente in sala de forta.  Daca le veti lua in timpul antrenamentului veti vedea ca veti avea mai mult spor si rezistenta in timpul exercitiilor dar si rezultatele vor fi mai vizibile.
Gama variata de produse faca ca alegerea dumneavoastra sa fie una usoara, puteți incerca mai multe produse pana vedeti cu care organismul dumneavoastra se va putea obisnui. Alegand de fiecare data calitatea veti vedea ca sănătatea dumneavoastra nu va fi afectata și că rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.