Naughty Boy Menace Pre-Workout 30 serv

Naughty Boy Menace Pre-Workout 30 serv

Naughty Boy
179,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: C6812 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Naughty Boy Menace Pre-Workout este creat pentru a vă oferi energia și concentrarea necesare pentru a vă antrena la intensitate maximă. Această formulă puternică conține o combinație sinergică de ingrediente precum aminoacizi, extracte de plante, vitamine și minerale, care își aduc aportul în susținerea performanțelor fizice și mentale.



Prin consumul acestui pre-antrenament, puteți beneficia de următoarele efecte:

  • Creșterea energiei și vitalității: Naughty Boy Menace Pre-Workout conține ingrediente stimulante precum cafeina, taurina care vă pot spori nivelul de energie și vă pot ajuta să vă mențineți concentrarea în timpul antrenamentului.
  • Performanță fizică îmbunătățită: Aminoacizii precum citrulina malat și beta-alanina contribuie la creșterea fluxului de oxigen și nutrienți către mușchi, susținând astfel performanța fizică și rezistența musculară.
  • Pompă musculară și vascularizare: Naughty Boy Menace Pre-Workout conține ingrediente precum L-citrulina și L-arginina, care pot spori fluxul sanguin către mușchi, oferind astfel o senzație de pompă musculară și îmbunătățind vascularizarea.



MENACE a fost formulat pentru a îndeplini toate cerințele, acoperind aspectele de PUMP (umflare musculară), ENERGY (energie), FOCUS (concentrare) și ABSORPTION (absorbție). Scopul nostru a fost de a oferi o formulă complet dozată și transparentă, bazată pe 30 de porții.



Formula vine in doua variante:

435 g (30 porții) / 400 g (25 porții)



Mod de administrare: Amestecați 1 porție de 14g (1 măsură ușor plină) cu 200-250ml de apă rece și consumați-o cu 15-20 de minute înainte de exercițiu. Naughty Boy Menace conține 350mg de cafeină pe porție. Nu consumați mai mult de 1 măsură într-un interval de 24 de ore.
 

 


Este recomandat să consultați un profesionist în domeniul sănătății sau un antrenor personal înainte de a începe utilizarea suplimentului Naughty Boy Menace Pre-Workout. Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți mai bine cum să integrați acest supliment în rutina dvs. de antrenament și să vă asigurați că este potrivit pentru nevoile și obiectivele dvs. individuale.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!