Olimp Gain Bolic 6000 1000g

Olimp Gain Bolic 6000 1000g

Olimp Sport Nutrition
55,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: SWDEW Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

                            Descriere Olimp Gain Bolic 6000 1000g:


 

 

GAIN BOLIC 6000®. proteine ​​și concentrat de carbohidrați.
 

Un amestec cuprinzător de carbohidrați compilați în mod corespunzător cu indicatori glicemici și un complex de proteine ​​care promovează creșterea și menținerea masei musculare, îmbogățit cu porțiuni alese de creatină monohidrat și taurină.Consumul de creatină contribuie la creșterea capacității fizice în timpul exercițiilor de intensitate redusă și repetitive (pentru o doză de 3 g pe zi).
OLIMP GAIN BOLIC 6000® conține numai ingredientele cele mai exclusive, adică cazeină micelară, zerul ultrafiltrat și proteină din ouă. Porțiuni bine redactate de creatină, dextroză și taurină accelerează dramatic și sporesc proprietățile anabolice ale utilizatorului.Un amestec cuprinzător de carbohidrați, compuși corespunzători ai diferiților indicatori glicemici, concentrat de proteine ​​din zer (WPC), cazeină micelară și proteină de ou ultrafiltrate sunt îmbogățite cu porțiuni alese de creatină monohidrat și taurină, care sporesc proprietățile anabolice ale preparatului.
Gain Bolic 6000®, îmbogățit cu vitamine și minerale, suplimentează toate substanțele nutritive esențiale pentru dezvoltarea rapidă a masei musculare și a forței.Destinată persoanelor active cu o cerere crescută de energie și proteine, precum și sportivilor care doresc să-și construiască rapid masa și forța musculară.
 

GAIN BOLIC 6000® nu conține proteine ​​din grâu și lactoză (zahăr din lapte cu conținut redus de proteine ​​de calitate scăzută), care sunt ieftine și mai ales inutile în ceea ce privește sporturile de rezistență.

 

                                                              Mod administrare:


  Luați 1-2 porții pe zi - între mese sau aprox. cu 1 oră înainte sau după antrenament. Se adaugă 1 porție (100 g = 2 cupe) în 170 ml de apă.Pentru a ajusta intensitatea gustului la preferințele individuale se dizolvă în 125-200 ml de apă. Consumați imediat după preparare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut pentru o dietă variată și echilibrată.Nu este potrivit pentru copii,tineri și persoanelor care suferă de diabet.Este recomandată o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


 

 Tabelul valorilor nutriționale:



 
Valori nutriționale Servire: 100 g
Serviri: 10
   
Energie 1597kJ/376kcal
Grăsimi 1.8 g
 grăsimi săturate 1 g
Carbohidrați 75 g
 din care zaharuri 32 g
Fibre 0 g
Proteină 15 g
Sare 0.43 g
Creatină monohidrata 1500 mg
Taurină 500 mg
 
Ingrediente

80% Carbohidrați (maltodextrina, dextroză), 15.5% proteină (concentrat proteic din zer, cazeină micelara (din lapte), proteină din ou, aromă, 1.5% creatină monohidrata, 0.5% taurină, Trigliceride cu Lanț Mediu (ulei MCT), acid citric, citrat de sodiu, acid malic, gumă arabică, gumă xantan, sodiu carboxilmetil celuloză, acesulfam K, sucraloza, ciclamati, lecitina din soia, coloranți: caroten (A), carmin (B), riboflavina (C), E150 c (D), E 150 d (E), E133 (F), albastru patent V (G).

Alergeni
Poate conține soia, lapte sau produse derivate.
Avertismente
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR !
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, dacă aveţi sub 18 ani, sau aveţi orice afecţiuni cunoscute sau suspecte, dacă luaţi medicamente cu prescripţie sau medicamente OTC, vorbiţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs .
AVERTISMENT ! Consultaţi-vă medicul înainte de a utiliza acest produs dacă luaţi medicamente de orice tip, sau sunteţi în îngrijirea unui medic !
Nu se utilizează de către persoanele sub 18 ani, femeile gravide sau care alăptează !

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!