Aminoacizi | Aminoacizi esențiali si neesențiali | ProteineMag.ro

Aminoacizi

Afiseaza: 1-24 din 184 produse

 Filtre
Aminoacizi - Redcon1 Grunt 30 serv
-21%

Aminoacizi

Trei din cei nouă aminoacizi esențiali și anume leucina, valina și izoleucina cuprind 35% din proteina noastră musculară. Acești 3 aminoacizi esențiali (BCAA) cu catenă ramificată sunt deosebit de importanți pentru masa musculară ajutând la păstrarea glicogenului în mușchi și reducerea cantității de defalcare a proteinelor. Când vine vorba de sinteza proteinelor leucina este fără îndoială cel mai important aminoacid esențial BCAA care se află în proteina din zer dar asta nu înseamnă că dacă vei consuma mai multe proteine din zer vei profita de beneficile pe care ti le oferă leucina. Cea mai bună metodă de a profita la maxim de beneficile aminoacizilor BCAA (și a leucinei) este folosirea unui supliment de tip BCAA care va fi digerat și absorbit mai rapid pentru a influența sinteza proteinelor.
Administrați suplimentul de BCAA chiar înainte, în timpul sau după antrenament pentru rezultate optime. Căutați un supliment care să conțină un amestec de 2:1:1 (leucina:valină:izoleucină) și o cantitate de 10g/porție.

L-Arginina este un aminoacid esențial care ajută fluxul sanguin și producerea de oxid nitric (NO). Oxidul nitric este o moleculă simplă cu 2 atomi, azot și oxigen. Printr-un flux sanguin mai bun vei avea parte de o pompare mai bună care rezultă în transportul mai multor nutrienți la mușchi în timpul antrenamentului. L-Arginina este de asemenea benefică pentru diabetul de tip 2 și hipertensiunea arterială.

L-Glutamina este cunoscută ca un aminoacid esențial condițional ceea ce înseamnă ca organismul nostru îl poate produce de obicei în cantități suficiente. În anumite cazuri cum ar fi după antrenamente intense este important să suplimentăm alimentația noastră cu L-Glutamină deoarece ajută la refacerea țesutului muscular. Interesant este faptul că glutamina funcționează eficient pentru a susține sănătatea digestivă și imună. Celulele acestor sisteme utilizează glutamina ca sursă de combustibil preferată (peste glucoză).

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!