Aminoacizi

Aminoacizi

Afiseaza: 1-21 din 101 produse

Aminoacizi
Este recomandat să vă administrați aminoazici deoarece vă ajuta sa diminuați nivelul de stres, sa dormiți mai bine, să vă simțiți energici si de asemenea sa combateți  efectele negative pe care le pot avea unele boli sau afectiuni asupra organismului dumneavoastră. Daca vă doriti să aveți parte de construirea masei musculare si reducerea grasimii corporale trebuie sa va create o dieta cu un aport mare de proteine. Foarte mulți aminoacizi din proteine vă pot ajuta să aveți parte de rezultatele mult dorite.
Consumul de aminoacizi va poate ajuta sa mai obtineți și : relaxare si stare de bine, digestive, somn odihnitor, reglarea apetitului , ajuta la slabire si va ofera un sistem imunitar puternic.  Din punct de vedere al nutritiei umane exista 20 de aminoacizi ( 9 sunt esentiali, 4 sunt neesentiali si 7 sunt esențiali conditionat) dar pe langa acestia  mai exista si o multime non-proteici.
Aminoacizii sustin vitaminele si mineralele pentru ca acestea sa functioneze corect si eficient in organismul nostru. Daca aminoacizii lipsesc, asimilarea si utilizarea altor nutrienti vor avea de suferit.
Daca va doriti sa aveti parte de cele mai bune rezultate atunci trebuie sa faceți sport in mod constant, să tineți o dietă pe bază de alimente sănătoase și să vă administrați toate suplimentele necesare organismului dumneavoastra.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.