Proteina de băut | Slabire

Proteina de baut

Afiseaza: 1-24 din 32 produse

 Filtre

Proteina de băut

Proteina de băut se numără printre cele mai utilizate de către persoanele care iși doresc să aibă parte de rezultate cu adevărat uimitoare. Proteina de băut contribuie foarte mult la senzația de sațietate și din aceasta cauză va accelera procesul de scădere în greutate. Proteinele sunt macro-nutrienţi care au un rol plastic în organismul nostru.  Asta înseamnă că principalul lor scop este acela de a construi ţesuturi noi și de a forma anticorpi şi de a dezvolta şi repara masa musculară.

Gama variată de proteină de băut prezentă pe website-ul nostru nu face decât să vă ajute să vă reparați masa musculară după ce vă antrenați intens în sala de forță. Atunci când aveți un regim alimentar bogat în proteine este absolut necesar să vă hidratați mai bine. Proteinele prin metabolizare creează o balanţă de azot în corpul dumneavoastră, iar acesta trebuie eliminat prin transpiraţie sau urină. 
Trebuie să vă administrați proteina de băut pentru ca rezultatele pe care le veți obține să fie unele uimitoare. Dacă vă doriți să aveți parte de cele mai bune rezultate este ideal să însoțiți această proteină de băut de o alimentație corectă cu legume și frute dar și exerciții fizice intense în sala de forță.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!