Proteina de baut

Proteina de baut

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

Proteina de baut
Proteina de baut se numara printre cele mai utilizate de catre persoanele care isi doresc sa aiba parte de rezultate cu adevarat uimitoare. Proteina de baut contribuie foarte mult la senzatia de satietate si din aceasta cauza va accelera procesul de scădere în greutate. Proteinele sunt macro-nutrienţi care au un rol plastic în organismul nostru.  Asta înseamnă că principalul lor scop este acela de a construi ţesuturi noi si de a forma anticorpi şi de a dezvolta şi repara masa musculară.
Gama variata de proteina de baut prezenta pe website-ul nostru nu face decat sa va ajute sa va reparati masa musculara dupa ce va antrenati intens in sala de forta. Atunci când aveti un regim alimentar bogat în proteine este absolut necesar să va hidratati mai bine. Proteinele prin metabolizare creează o balanţa de azot în corpul dumneavoastra, iar acesta trebuie eliminat prin transpiraţie sau urină. 
Trebuie sa va administrati proteina de baut pentru ca rezultatele pe care le veti obtine sa fie unele uimitoare. Daca va doriti sa aveti parte de cele mai bune rezultate este ideal sa insotiti aceasta proteina de baut de o alimentatie corecta cu legume si frute dar si exrecetii fizice intense in sala de forta.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.