Gaba | Acid Gamma Aminobutiric

Gaba

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Gaba

GABA este un neurotransmițător aminoacid în concentrație ridicată în hipotalamus, care asistă funcția glandei pituitare, și care reușește să promoveze funcția hormonală a organismului. GABA promovează producția de HGH, hormon de creștere natural produs de glanda pituitară. Nivelele crescute de HGH au multe beneficii pentru organism. Acestea duc la arderea grăsimilor eficient, crește masa musculară și forța, creșterea energiei și rezistența.
 
Printre beneficiile aduse de suplimentul Gaba putem enumera: creșterea energiei, a forței dar și a rezistenței, ajută la stimularea creșterii masei musculare, promovează arderea grăsimilor, ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire și imbunătățește calitatea somnului.
GABA vine de la acidul gamma-aminobutiric. Este un aminoacid, dar care, de fapt, nu ajută la formarea proteinelor, așa cum o fac alți aminoacizi. În schimb, GABA este un neurotransmițător care ajută la comunicarea impulsurilor nervoase. Practic, GABA vă va ajuta la transmiterea semnalelor nervoase. GABA se găsește în mod natural în corpul uman.
Produsele pe care le veți găsi disponibile pe website vă vor putea ajuta să aveți parte de rezultate cu adevărat incredibile. Trebuie să le utilizați așa cum este specificat pe etichetă și veți vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară. GABA este cunoscut deoarece dezvoltă sentimente de liniște si vă va face să aveți o dispoziție bună.
 

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!