Gaba

Gaba

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

Gaba
GABA este un neurotransmitator aminoacid în concentrație ridicată înhipotalamus, care asistă funcția glandei pituitare, și care resueste sa promoveze funcția hormonală a organismului. GABA promovează producția de HGH, hormon de creștere natural produs deglanda pituitară. Nivelele crescute de HGH au multe beneficii pentru organism. Acestea duc la arderea grasimilor eficient, creste masa musculara si forta, cresterea energiei si rezistenta 
Printre beneficiile aduse de suplimentul Gaba putem enumera: cresterea energiei, a fortei dar si a rezsitentei, ajuta la stimularea cresterii masei musculare, promoveaza arderea grasimilor, ajuta lă incetinirea procesului de imbatranire si imbunatateste calitatea somnului.
GABA vine de la acidul gamma-aminobutiric. Este un aminoacid, dar care, de fapt, nu ajută la formarea proteinelor, așa cum o fac alți aminoacizi. În schimb, GABA este un neurotransmițător care ajută la comunicarea impulsurilor nervoase. Practic, GABA va va ajuta la transmiterea semnalelor nervoase. GABA se găsește în mod natural în corpul uman.
Produsele pe care le veti gasi disponibile pe website va vor putea ajuta sa aveti parte de reuzltate cu adevarat incredibile. Trebuie sa ole utilizati asa cum este specificat pe eticheta si veți vedea că rezultatele nu vor intarzia sa apara. GABA este cunoscut deoarece dezvoltă sentimente de liniște si va va face sa aveti o dipsozitie buna.
 

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.