HMB

HMB

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

HMB
HMB este un metabolit (un produs al metabolismului) al aminoacidului esential cu catena ramificata, leucina si este produs de organism in cantităti foarte mici.
HMB poate fi folosit pentru adaptarea organismului la niveluri crescute de stress fizic, pentru reducerea progresului atrofiei musculare în timpul înaintării în vârsta sau în cazul mobilității limitate.
HMB – este un binecunoscut metabolit al aminoacidului leucina, ce mediază efectele acesteia și previne mai eficient catabolismul proteinelor musculare. Alte beneficii pe care le veti putea obtine daca utilizati acets supliment sunt: marirea retentiei de proteine, prevenirea efortului fizic intens, ajuta la creșterea fortei si arderea garsimilor si ajută totodata la refacerea tesuturilor dup ace acestea au fot distruse prin antrenament.
Suplimentele cu HMB oferă corpului o recuperare răpidă prin minimizarea cantităților de proteină defalcate în mușchi după exercițiile fizice. Ca rezultat, mușchii vor fi într-o stare anabolică mai îndelungată, ceea ce va duce la o creștere musculară mai accentuată.
 Ca supliment alimentar se poate utiliza pentru stimularea și regenerarea masei musculare. In cadrul magaiznului nostrum online veti putea gasi produsele necesare pentru ca dumneavoastra sa va puteti antrena la intensitate maxima oricand va doriti. Pe masura ce va antrenati veti vedea că și rezultatele obtinute se vor ridica la inaltimea asteptarilor și că veți fi cu adevarat mulțumit de rezultate.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.