HMB | Stres Fizic Crescut

HMB

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

HMB

HMB este un metabolit (un produs al metabolismului) al aminoacidului esențial cu catena ramificată, leucina și este produs de organism în cantități foarte mici.
HMB poate fi folosit pentru adaptarea organismului la niveluri crescute de stres fizic, pentru reducerea progresului atrofiei musculare în timpul înaintării în vârstă sau în cazul mobilității limitate.

HMB – este un binecunoscut metabolit al aminoacidului leucină, ce mediază efectele acesteia și previne mai eficient catabolismul proteinelor musculare. Alte beneficii pe care le veți putea obține dacă utilizați acest supliment sunt: mărirea retenției de proteine, prevenirea efortului fizic intens, ajută la creșterea forței și arderea grăsimilor și ajută totodată la refacerea țesuturilor după ce acestea au fost distruse prin antrenament.
Suplimentele cu HMB oferă corpului o recuperare rapidă prin minimizarea cantităților de proteină defalcate în mușchi după exercițiile fizice. Ca rezultat, mușchii vor fi într-o stare anabolică mai îndelungată, ceea ce va duce la o creștere musculară mai accentuată.
Ca supliment alimentar se poate utiliza pentru stimularea și regenerarea masei musculare. In cadrul magazinului nostru online veți putea găsi produsele necesare pentru ca dumneavoastră să vă puteți antrena la intensitate maximă oricând vă doriți. Pe măsura ce vă antrenați veți vedea că și rezultatele obținute se vor ridica la inalțimea așteptărilor și că veți fi cu adevărat mulțumit de rezultate.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!