Arginina | Agmatina

Arginina/Agmatina

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Arginina/Agmatina

Agmatina este un produs metabolic secundar al argininei produs printr-un proces numit decarboxilare. Agmatina este în esență arginina cu capătul acid carboxilic îndepărtat. Agmatina modulează oxidul nitric, potențial pentru un mai bun antrenament, performanță, și recuperare mai rapidă. Aceasta poate oferi, de asemenea, un important sprijin anti-oxidant și poate imbunătăți vizibil rezistența.

Arginina are o funcție crucială și anume, producția de oxid nitric (un vasodilatator cu multe funcții fiziologice și patologice), compus pe care corpul nu-l poate produce singur. Majoritatea efectelor pozitive ale argininei derivă din oxidul nitric. Arginina îmbunătățește funcția imună și ajută la creșterea dimensiunii și activității timusului.  Arginina îndeplinește mai multe roluri: crește sinteza hormonului de creștere și a insulinei, crește sinteza de colagen (ajutând astfel la vindecarea oaselor, articulațiilor și ligamentelor), îmbunătățește sistemul imunitar prin înmulțirea globulelor albe (leucocite). 
Gama variată de produse disponibile în cadrul magazinului nostru online va face ca alegerea dumneavoastră să fie perfectă. Să vă ofere în primul rând toate rezultatele dorite dar și să nu vă afecteze deloc sănătatea. Este foarte important să luați aceste suplimente așa cum este recomandat și cum este menționat pe etichetă. Veți vedea că veți avea parte de cele mai bune rezultate într-o perioadă scurtă de timp.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!