Arginina/Agmatina

Arginina/Agmatina

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

Arginina/Agmatina
Agmatina este un produs metabolic secundar al argininei produs printr-un proces numit decarboxilare. Agmatina este în esență arginina cu capătul acid carboxilic îndepărtat. Agmatina moduleaza oxidul nitric, potential pentru un mai bun antrenament, performanță, și recuperare mai rapidă. Aceasta poate oferi, de asemenea, un important sprijin anti-oxidant și poate imbunatati vizibil rezistenta.
Arginina are o functia cruciala si anume, productia de oxid nitric (un vasodilatator cu multe functii fiziologice si patologice), compus pe care corpul nu-l poate produce singur. Majoritatea efectelor pozitive ale argininei deriva din oxidul nitric. Arginina imbunatateste functia imuna si jauta la cresterea dimensiunii si activitatii timusului.  Arginina indeplineste mai multe roluri: creste sinteza hormonului de crestere si a insulinei, creste sinteza de colagen (ajutand astfel la vindecarea oaselor, articulatiilor si ligamentelor), imbunatateste sistemul imunitar prin inmultirea globulelor albe (leucocite). 
Gama variata de produse disponibile in cadrul magaiznului nostrum online va face ca alegerea dumneavoastra sa fie perfecta. Sa va ofere in primul rand toate rezultatele dorite dar si sa nu va afecteze deloc sanatatea. Este foarte important sa luați aceste suplimente asa cum este recomandat și cum este mentionat pe eticheta. Veti vedea ca veti avea parte de cele mai bune rezultate intr-o perioada scurtă de timp.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.