Citrulina | Aminoacizi Neesențiali

Citrulina

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre

Citrulina

Trebuie să vă administrați un supliment precum citrulina care este un aminoacid non-esențial care sprijină conținutul de arginină în organism. Citrulina este un supliment puternic pentru performanță. Citrulina este, produsă în mod natural în organism prin reacţia amoniacului, dioxidului de carbon şi ornitinei la nivelul mitocondriilor celulelor. O mare parte din această activitate are loc in ficat, unde se gasesc concentraţii ridicate de citrulină. Citrulina fiind transformată prin metabolizare într-un aminoacid numit arginină are efecte benefice asupra inimii, sistemului circulator și beneficii asupra sistemului imunitar. Citrulina este un precursor al aminoacidului arginină.

Este recomandat să utilizați acest supliment dacă vă doriți să aveți parte de rezultate vizibile într-o perioadă scurtă de timp. Vă veți convinge și singur că acest supliment nu vă va afecta deloc sănătatea.
Suplimentele pe bază de citrulină sunt reocmandate atât pentru femeile cât și pentru bărbații care merg constant la sala de forță și se antrenează intens. Dacă vă doriți rezultate cu adevărat vizibile trebuie să vă administrați în mod constant suplimente dar și să țineți o dietă echilibrată pe bază de fructe și legume. Totodată este necesar să vă antrenați în sala de forță și aspectul dumneavoastră se va modifica și veți arăta exact așa cum vă doriți.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!