Citrulina

Citrulina

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

Citrulina
Trebuie sa va administrati un supliment precun citrulina care este un aminoacid non-esențial care sprijină conținutul de arginină în organism. Citrulina este un supliment puternic pentru performanta. Citrulina este, produsă in mod natural in organism prin reacţia amoniacului, dioxidului de carbon şi ornitinei la nivelul mitocondriilor celulelor. O mare parte din această activitate are loc in ficat, unde se gasesc concentraţii ridicate de citrulină. Citrulina fiind transformată prin metabolizare într-un aminoacid numit arginină are efecte benefice asupra inimii, sistemului circulator și beneficii sistemului imunitar. Citrulina este un precursor al aminoacidului arginina.
Este recomandat sa utilizati acest supliment daca va doriti sa aveti parte de rezultate vizibile intr-o perioada scurta de timp. Va veti convinge și singur că acest supliment nu va va afecta deloc sănătatea.
Suplimentele pe baza de citrulina sunt reocmandate atat pentru femeile cat si pentru barbatii care merg constant la sala de forta si se antreneaza intens. Daca va doriti rezutate cu adevarat vizibile trebuie sa va administrati in mod constant suplimente dar si sa tineti o dieta echilibrata pe baza de fructi si legume. Totodata este necesar sa va antrenati in sala de forta si aspectul dumneavoastra se va modifica și veți arata exact așa cum vă doriti.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.