Neurotransmitatori

Neurotransmitatori

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

Neurotransmitatori
Substanta chimica a organismului  care da posibilitatea celulelor nervoase sa-si transmita mesajele. De regula marea majoritatea a neurotransmitatorilor curpinde numeroase substante , intre care acetilcolina , diferite endorfine, dopamina, diferitele enkefaline,noradrenalina , serotonina etc.
Numeroase substante, medicamentoase sau nu, au aceeasi actiune cu un neurotransmitator si se numesc agoniste (adrenergice, colinergice). Acestea sunt cel mai des utilizate pentru persoanele care isi doresc sa aiba parte de o sanatate mult mai buna.
Neurotransmițători sunt niște substanțe chimice ce se află în fanta sinaptică și reprezintă elementul cheie în comunicarea dintre butonii terminali ai unui neuron și dendritele următorului neuron învecinat.
Gama noastra variata de neurotransmitatori este una care reuseste sa multumeasca pana si pe cea mai pretentioasa clientela. Veti vedea ca rezultatele obtinute se vor  vedea de la primele administrari și in cel mai scurt timp posibil. Aceste produse ofera o stare de bine si de bunadispozitie. Daca vă numarati printre persoanele care isi doresc sa fie mereu cu zambetul de  buze si sa se simta constant energizati atunci trebuie sa consumați aceste produse. Veti vedea ca in sala de forta toate exercitiile va vor parea a fi mult mai usoare si ca rezultatele se vor vedea in scurt timp de la administare.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.