Vitamina D

Vitamina D

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

Vitamina D
Vitamina D este recunoscuta deoarece sprijină absorbția de calciu și fosfor, mărește capacitatea de producție a testosteronului. Vitamina D ajută la dezvoltarea masei musculare și este esențială pentru sistemul imunitar, dezvoltarea sistemului osos și reduce inflamarea
Conform unui studiu recent apărut și publicat de Universitatea Harvard, aproximativ 1 milion de oameni au deficiență de vitamină D, rezultând din simplu motiv că nu petrec destul de mult timp afară, la soare. Soarele este cea mai bună sursă de generare a vitaminei D de care organismul dumneavoastra are nevoie.
Organismul are nevoie de 15 migrograme (asta înseamnă aproximativ 30g de somon). Atunci când aveti deficit de vitamina D în corp, mușchii dumneavoastra vor fi mai slabi și veti transpira în exces. In mod natural ne bucuram de absorbtia naturala a vitaminei D in timpul verii, cand stam la soare. Cum expunerea la soare devine foarte limitata iarna, cel mai indicat este sa luam suplimente alimentare cu vitamina D. O cantitate insuficienta de vitamina D in organism poate duce la probleme cognitive, la astm sau cancer.
Toata gama de suplimente pe baza de vitamina D prezenta in cadrul magaiznului nostru online nu face decat sa va ofere o sanatate optima și rezultate pe masura asteptarilor.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.