Vitamina | Sănătate

Vitamina D

Afiseaza: 1-24 din 46 produse

 Filtre

Vitamina D

Vitamina D este recunoscută deoarece sprijină absorbția de calciu și fosfor, mărește capacitatea de producție a testosteronului. Vitamina D ajută la dezvoltarea masei musculare și este esențială pentru sistemul imunitar, dezvoltarea sistemului osos și reduce inflamarea.
Conform unui studiu recent apărut și publicat de Universitatea Harvard, aproximativ 1 milion de oameni au deficiență de vitamină D, rezultând din simplu motiv că nu petrec destul de mult timp afară, la soare. Soarele este cea mai bună sursă de generare a vitaminei D de care organismul dumneavoastră are nevoie.

Organismul are nevoie de 15 micrograme (asta înseamnă aproximativ 30g de somon). Atunci când aveți deficit de vitamina D în corp, mușchii dumneavoastra vor fi mai slabi și veți transpira în exces. În mod natural ne bucurăm de absorbția naturală a vitaminei D în timpul verii, când stăm la soare. Cum expunerea la soare devine foarte limitată iarna, cel mai indicat este să luăm suplimente alimentare cu vitamina D. O cantitate insuficientă de vitamina D în organism poate duce la probleme cognitive, la astm sau cancer.
Toată gama de suplimente pe bază de vitamina D prezentă în cadrul magazinului nostru online nu face decât să vă ofere o sănătate optimă și rezultate pe măsura așteptărilor.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!