Alpha lipoic acid

Alpha lipoic acid

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

Alpha lipoic acid
Ca supliment nutritiv, Alpha Lipoic Acid (ALA) acţionează ca un puternic antioxidant distrugând radicalii liberi care sunt rezultate secundare în procesul de producere a energiei.
Alpha Lipoic Acid are capacitatea unică între antioxidanţi , de a rămâne activă atât în apă cât şi în medii cu lipide. Acest lucru înseamnă că acesta poate ajuta la protejarea mai multor părţi din corpul uman împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.
Alpha Lipoic Acid este folosit în body building în mod frecvent deoarece poate ajuta la îndepărtarea depozitelor de grăsime şi contribuie la generarea de masă muscular, de aceea este folosit de catre toate persoanele care isi doresc un aspect fizic ireprosabil. S-a arătat că ALA ajută indirect corpul să transforme în energie grăsimile, proteinele şi carbohidraţii.
Alpha Lipoic Acid este un supliment care va poate oferi cele mai bune si mai sigure rezultate daca este administrat in timp ce tineti o dieta pe baza de alimente sanatoase si sa faceti exercitii fizice in mod constant. Exercitiile desfasurate in sala de forta dar si administrarea unor suplimente potrivite va vor oferi cele mai potrivite rezulatate. Pe langa aspeectul fizic cu totul inedit veti vedea ca va veti putea bucura și de o sănătate mult mai bună.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.