L-carnitina | Slăbește eficient | ProteineMag

L-carnitina

Afiseaza: 1-24 din 88 produse

 Filtre
L-carnitina - BPI Best BCAA Shredded 25 serv
-18%

L-carnitina

L-Carnitina este un supliment nutritiv foarte popular în rândul tuturor iubitorilor de sport. L-Carnitina trebuie asociată în permanență cu diete de slăbire sau folosită pentru prevenirea și tratarea unor afecțiuni. L-Carnitina este necesara pentru transportul acizilor grași de la citosol în mitocondrii în timpul spargerii grăsimilor pentru producerea de energie metabolică. Țineți minte că L-Carnitina nu este un supliment minune și este complet ineficient în lipsa unui stil de viață sănătos, alimentație corectă și mișcare regulată și intensă.

L-Carnitina vă poate ajuta la dieta de slăbire dacă o asociem cu efortul fizic de genul aerobic, alergare, bicicletă, tae-bo sau altele de acest gen căci se determină o ardere mai rapidă a grăsimilor.
Suplimentele de L-Carnitina sunt necesare oricărei persoane care iși dorește să vadă cât mai repede rezultatele obținute în urma antrenării intense în sala de forță. Trebuie să vă administrați aceste suplimente dacă este important pentru dumneavoastră sportul dar și rezultatele obținute în urma antrenării.
Gama variata disponibilă în cadrul magazinului nostru online vă permite să faceți cea mai bună alegere pentru organismul dumneavoastră și pentru a reuși să vă păstrați sănătatea dar să și obțineți rezultatele mult dorite. Veți face cu siguranță alegerea potrivită.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!