Taurina | Produse Stimulatoare

Taurina

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Taurina

Taurina sprijină dezvoltarea neuronală, ajută la reglarea nivelului de apă și de săruri minerale din sânge, reglează activitatea cardiacă și previne degradarea țesuturilor ochiului. Datorită rolului complex în organism, taurina este considerată un aminoacid atipic și miraculos.

Taurina este un produs natural și sigur care poate oricând câstiga lupta cu steroizii deoarece îmbunătățește starea de sănătate, iar câștigurile în masă musculară se păstrează și când administrarea ei a încetat. Implicațiile taurinei sunt multiple, iar beneficiile pentru culturiști sunt vizibile. Este un supliment pe care îl puteți lua în combinație cu creatină, glutamină și lecitină.
Suplimentele pe bază de taurină sunt considerate a fi extrem de benefice pentru barbații care își doresc să aibă rezultate vizibile și care să nu le afecteze sănătatea.
Taurina a fost găsită și în alte țesuturi, concentrațiile ei fiind deosebit de înalte în țesuturile excitabile sau în curs de dezvoltare, mai ales în perioadele de proliferare celulară rapidă. Ținând cont de faptul că țesutul muscular prezintă un înalt grad de excitabilitate, iar scopul antrenamentului de culturism este acela de a mări masa musculară, taurina funcționează ca un puternic produs stimulator. În culturism și industria suplimentelor sportive, taurina este extrem de apreciată pentru proprietățile sale antioxidante și reglarea contracțiilor musculare.
 

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!