Tribulus

Tribulus

Afiseaza: 1-21 din 38 produse

Tribulus
Tribulus este un supliment care poate face adevarate minuni atat pentru dumneavoastra cat și pentru corpul dumneavoastra. Este frecvent utilizat ca un sustinator al libidoului pentru bărbați și femei. Tribulus echilibrează în mod natural nivelele hormonale din organism, motiv pentru care este folosit de persoane active care doresc sa isi sculpteze corpul intr-un mod frumos.
Tribulus a fost folosit de catre chinezi și de indieni (Asia) de sute de ani care datează inca din antichitate. Chiar si atunci, planta medicinala era de cele mai multe ori folosita pentru a trata impotenta, pentru a imbunatati starea de spirit si a creste sanatatea generala. Tribulus a fost în mare parte nemaiauzit până la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990. Aceasta planta a fost remarcata pentru beneficiile sale inca din cele mai vechi timpuri. Astfel, grecii o foloseau ca diuretic si tonic; indienii o foloseaua ca diuretic, antiinflamator si antiseptic; bulgarii intrebuintau coltii babei pentru imbunatatirea vieții sexuale si sporirea fertilitatii, iar chinezii o recomandau pentru tratarea bolilor hepatice, renale si cardiovasculare.
Gama variata de suplimente pe care o puteti gasi in cadrul magazinului nostru online va asigura o achizitie de calitate care sa va ofere rezultate pe masura asteptarilor intr-o perioada scurta de timp.
 

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.