Tribulus | Plante Medicinale

Tribulus

Afiseaza: 1-24 din 27 produse

 Filtre
Tribulus - GAT Libido Boost 195 grams
-11% nou

Tribulus

Tribulus este un supliment care poate face adevărate minuni atât pentru dumneavoastră cât și pentru corpul dumneavoastră. Este frecvent utilizat ca un susținător al libidoului pentru bărbați și femei. Tribulus echilibrează în mod natural nivelele hormonale din organism, motiv pentru care este folosit de persoane active care doresc să își sculpteze corpul într-un mod frumos.
Tribulus a fost folosit de către chinezi și de indieni (Asia) de sute de ani care datează încă din antichitate. Chiar și atunci, planta medicinală era de cele mai multe ori folosită pentru a trata impotența, pentru a îmbunătăți starea de spirit și a crește sănătatea generală. Tribulus a fost în mare parte nemaiauzit până la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990.

Această plantă a fost remarcată pentru beneficiile sale înca din cele mai vechi timpuri. Astfel, grecii o foloseau ca diuretic și tonic; indienii o foloseau ca diuretic, antiinflamator și antiseptic; bulgarii întrebuințau colții plantei pentru îmbunătățirea vieții sexuale și sporirea fertilității, iar chinezii o recomandau pentru tratarea bolilor hepatice, renale și cardiovasculare.
Gama variată de suplimente pe care o puteți găsi în cadrul magazinului nostru online vă asigură o achiziție de calitate care să vă ofere rezultate pe măsura așteptărilor într-o perioada scurtă de timp.
 

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!