Cla

Cla

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

Cla
Acidul linoleic conjugat (denumit CLA), este o mixtura de diferite tipuri de izomeri ai acidului linoleic, in principal izomeri de pozitie si geometrici, care se gaseste de cele mai multe ori in produsele lactate si carnuri. Acidul linoleic conjugat este unic si pentru ca este prezent in hrana animalelor, si proprietatile sale anticancerigene se exprima in concentrații apropiate consumului uman. Acizii linoleici conjugaţi sunt o familie de cel puţin 28 izomeri ai acidului linoleic.
CLA este un puternic antixoidant, anticancerigen si anticatabolic, precum si un bun stimulator al sistemului imunitar. Este utilizat si in timpul curelor de slabire, pentru prorietatile sale de a arde grasimile si protejarea si construirea tesutului muscular.
Gama variata de suplimente care contin CLA prezente in cadrul magazinului nostru online va va ajuta sa luati cea mai buna alegere pentru organismul dumneavoastra. Este foarte important sa va protejati sanatatea si sa va administrati suplimente care sa nu o afecteze. Este recomandat sa le utilizati de fiecare data asa cum este specificat pe eticheta. Aceste suplimente v ava ajuta sa pierdeti din grasime, micsorarea stratului adipos si sa obtineti definirea musculara dorita.
Daca veti tine o dieta echilibrata bazata pe alimente sanatoase si practicati sport atunci veti vedea ca rezultatele nu vor intarzia.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.