CLA | Acid linoleic conjugat | ProteineMag

Cla

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre

CLA - Acid linoleic conjugat

Acidul linoleic conjugat (denumit CLA), este o mixtură de diferite tipuri de izomeri ai acidului linoleic, în principal izomeri de poziție și geometrici, care se găsesc de cele mai multe ori în produsele lactate și cărnuri. Acidul linoleic conjugat este unic și pentru că este prezent în hrana animalelor, și proprietățile sale anticancerigene se exprimă în concentrații apropiate consumului uman. Acizii linoleici conjugaţi sunt o familie de cel puţin 28 izomeri ai acidului linoleic.

CLA este un puternic antixoidant, anticancerigen și anticatabolic, precum și un bun stimulator al sistemului imunitar. Este utilizat și în timpul curelor de slăbire, pentru prorietățile sale de a arde grăsimile și protejarea și construirea țesutului muscular.
Gama variată de suplimente care conțin CLA prezente în cadrul magazinului nostru online vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru organismul dumneavoastră. Este foarte important să vă protejați sănătatea și să vă administrați suplimente care să nu o afecteze. Este recomandat să le utilizați de fiecare dată așa cum este specificat pe etichetă. Aceste suplimente vă vor ajuta să pierdeți din grăsime, vor duce la micșorarea stratului adipos și vă vor ajuta să obțineți definirea musculară dorită.
Dacă veți ține o dietă echilibrată bazată pe alimente sănătoase și practicați sport atunci veți vedea că rezultatele nu vor întârzia.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!