Cafeină | Ceai Verde

Cafeina/Ceai verde

Afiseaza: 1-24 din 40 produse

 Filtre

Cafeină / Ceai verde

Cafeina este definită ca fiind un stimulent ergogenic, mai exact o substanță care îmbunătățește capacitatea de a lucra sau face exerciții fizice intense în sala de forță. De asemenea, cafeina poate modula oboseala centrală, un tip de extenuare cauzată de modificările neurochimice de la nivelul creierului asociate exercițiilor prelungite și poate, în schimb, influența gradul de efort perceput, de durere percepută și de vigoare, toate conducând cel mai probabil la îmbunătățirea performanței și la creșterea masei musculare. Aspect care încântă toți iubitorii de sport și pe cei care iși doresc să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Ceaiul verde, neîndulcit și realizat cu frunze de cea mai bună calitate, este una dintre cele mai concentrate surse de antioxidanți. Acesta poate fi consumat ca înlocuitor pentru cafea, pentru că vă poate menține activ cu foarte mult mai puține riscuri.  Dincolo de proprietațile sale antioxidante și anticancerigene, ceaiul verde are o serie de proprietăți benefice pentru cei care vor să slăbească printre care enumerăm: arderea grăsimilor, creșterea metabolismului, îmbunătățește sensibilitatea la insulină și toleranța la glucoză.

Cafeină / ceai verde reprezintă alegerea ideală pentru orice persoană care iși dorește să aibă parte de energia necesară pentru a-și desfășura exercițiile fizice de zi cu zi. Produsele din gama cafeină / ceai verde sunt ideale atât pentru bărbați cât și pentru femeile care își doresc să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!