Leucina/Isoleucina

Leucina/Isoleucina

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

Leucina/Isoleucina
Leucina este considerată un aminoacid vital în sinteza proteinelor dar şi în multe alte procese metabolice. Ca şi izoleucina, acest aminoacid ajută în reglarea nivelului de glucoză din sânge, grăbeşte recuperarea organismului după antrenamente intense şi stimulează producerea hormonului de creştere.
Leucina este extrem de utilă în creşterea masei musculare dar şi în pierderea în greutate.
Izoleucina este un aminoacid esenţial ce nu poate fi sintetizat de organismul uman şi de aceea trebuie obţinut din alte surse (alimente, suplimente alimentare).
Acest aminoacid este recunoscut ca fiind foarte important în recuperarea fizică după antrenamente intense şi pentru creşterea rezistenţei organismului la efort prelungit. Este de regula recomandat sportivilor de performanţă şi culturiştilor pentru că principalul rol al izoleucinei este să ajute organismul să îşi revină după exerciţii fizice intense şi să facă faţă antrenamentelor.
Atat leucina cat si izoleucina sunt suplimente care sunt reocmandate atat femeilor cat su bărbaților deoarece sunt un ajutor extrem de important in sport.
Produsele pe care le veti gasi pe website-ul nostru va vor oferi o buna sanatate dar si rezultate pe masura asteptarilor. Este important sa utilizati toare aceste suplimente asa cum este indicat pe eticheta produselor si sa va antrenati intens in sala de forta pentru cele mai bune rezultate.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.