Cazeina | Aminoacizi esențiali

Cazeina

Afiseaza: 1-24 din 40 produse

 Filtre
Cazeina - ON Casein 1.8 kg
-9%

ON Casein 1.8 kg

330,00 RON 299,99 RON
1

Cazeina

Cazeina este o proteină care este prezentă în lactate și reprezintă 80% din proteinele regăsite în lapte. În componența sa se află o gamă largă de aminoacizi, aproape identică cu proteina din zer, care este un produs secundar obținut din brânză. Acest complex de aminoacizi din cazeină este bogat în aminoacizi esențiali, responsabili cu sinteza proteică musculară.

În momentul în care este ingerată, cazeina formează un fel de pansament în stomac, care încetinește procesul de absorbție a aminoacizilor în sânge. Drept urmare, cazeina se digeră mai greu în stomac, făcând să încetinească procesul de absorbție al aminoacizilor în intestinul subțire. Cazeina este suplimentul proteic ideal de luat înainte de culcare sau pentru perioade mai lungi de timp în care nu ai ocazia să te "alimentezi" cu proteine. Enzime digestive/Probiotice. meritul cazeinei este acela ca iți conferă o senzație îndelungată de sațietate.
În cadrul magazinului nostru online veți găsi o multitudine de produse care să vă ofere cele mai bune rezultate. Cazeina are o concentrație mai mică de BCAA, comparativ cu proteina din zer, acesta fiind unul dintre motivele pentru care se digeră mai lent și nu facilitează în egală măsură creșterea musculară. Cu siguranță veți fi mulțumit de rezultatele obținute în urma suplimentării cu cazeina.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!