Izolate Proteice | Izolate din proteină din zer

Izolate/Hidrolizate

Afiseaza: 1-24 din 80 produse

 Filtre

Izolate/Hidrolizate

În cadrul magazinului nostru online veți găsi o multitudine de izolate din proteină din zer. Acestea sunt obținute de regulă prin schimb ionic. Schimbul de ioni este o tehnologie de prelucrare, care este folosită pentru a crește concentrația de proteine din produs. Acest tip de prelucrare are neajunsuri importante pentru că se pierd peptide valoroase cum ar fi alfa-lactalbumina, imunoglobuline și lactoferina, care se găsesc în mod natural zer.

O proteină hidrolizată se referă la o proteină ce a fost parțial digerată, adică „hidrolizată”. Procesul de hidroliză al proteinelor implică adăugare unor enzime ce descompun proteinele, sau încălzirea proteinelor într-un acid. Ambele procese imită digestia „reală” prin care trece proteina în organism. Rezultatul este o proteină descompusă în mici aminoacizi ce pot fi absorbiți foarte rapid de corpul dumneavoastră pentru a fii trimiși direct la mușchi.
Cu ajutorul acestor suplimente veți avea parte de cele mai bune rezultate într-o perioadă scurtă de timp. Este recomandat să le utilizați în timp ce tineți o dietă sănătoasă și consumați multe fructe și legume dar și  să vă hidratați corespunzator. Totodată pentru rezultate vizibile trebuie să vă antrenați intens în sala de forță și veți vedea că veți avea parte de musculatura mult dorită.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!