Izolate Proteice

Izolate/Hidrolizate

Afiseaza: 1-21 din 54 produse

Izolate/Hidrolizate
 
In cadrul magazinului nostru online veti gasi o multitudine de izolatele din protein din zer. Acestea sunt obținute de regula prin schimb ionic. Schimbul de ioni este o tehnologie de prelucrare, care este folosită pentru crește concentrația de proteine din produs. Acest tip de prelucrare are neajunsuri importante pentru că se pierd peptide valoroase cum ar fi alfa-lactalbumina, imunoglobuline și lactoferina, care se găsesc în mod natural zer.
O proteină hidrolizată se referă la o proteină ce a fost parțial digerată, adică „hidrolizată”.  Procesul de hidroliză al proteinelor implică adăugare unor enzime ce descompun proteinele, sau încălzirea proteinelor într-un acid. Ambele procese imită digestia „reală” prin care trece proteină în organism. Rezultatul este o proteină descompusă în mici aminoacizi ce pot fi absorbiți foarte rapid e corpul dumneavoastra pentru a fii trimiși direct la mușchi.
Cu ajutorul acestor suplimente veti avea parte de cele mai bune rezultate intr-o perioada scurta de timp. Este recomandat sa le utilizati in timp ce tineti o dieta sănătoasa si consumati multe fructe sși legume dar sis a va hidratati corespunzator. Totodata pentru rezultate vizibile trebuie sa va antrenati intens in sala de forta si veti vedea ca veti avea parte de musculatura mult dorită.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.