Proteina Zer

Proteina Zer

Afiseaza: 1-21 din 95 produse

Proteina Zer
Suplimentele noastre de proteina zer au o actiune rapida si sunt concepute pentru a fi asimilate rapid in organismul dumneavoastră.
Printre avantajele proteinelor din zer putem enumera:
- Un profil complet de aminoacizi. Proteinele sunt absolut esentiale pentru cresterea masei musculare si sunt considerate caramizile de constructie a musculaturii. In corp exista 20 de aminoacizi prezenți care se combina pentru a rezulta proteine. Noua dintre acești aminoacizi sunt „esentiali”, nu poti fi sintetizați de catre organism si prin urmare trebuie sa provina din dieta sau suplimente. Proteina zer conține toti aminoacizii esentiali in cantitati optime, fiind una dintre cele mai bune optiuni pentru creșterea aportului zilnic de proteine.
- Biodisponibilitate ridicata. Proteina zer este superioara celorlalte tipuri de proteine pentru ca este descompusa rapid de catre organism, ca atare este disponibila o sursă bogată de proteine in timpul perioadelor in care organismul este cel mai dornic de nutrienti.
Deoarece proteinele sunt mai sățioase decât carbohidrații sau grăsimile, persoanele care taie din calorii zilnice din meniu și iau suplimente pe bază de zer ar putea să nu mai simtă că le este foame de-a lungul zilei și le va putea fi astfel mai ușor să reziste cu mai puține calorii si sa va ajute sa aveti parte de rezultate incredibile. 

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.