Beef protein

Beef protein

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

Beef protein
Beef protein sunt cele mai recomandate pentru persoanele care iși doresc sa aiba parte de rezultate cu adevarat inedite intr-o perioada scurta de timp. Beef protein nu sunt nistre proteine obisnuite deoarece au o valoare biologica mai scazuta. Sunt recomandate atat femeilor cat și barbatiilor care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune rezultate.
Carnea de vită este o sursă indicat de fier. De aceea, este important să avem o alimentaţie diversificată în care să fie inclusă şi carnea. Carnea de vită mai conţine şi o cantitate mare de creatină benefică în dezvoltarea masei musculare şi carnitina responsabilă pentru susţinerea metabolismului normal al grăsimilor. Studii recente demonstrează că un consum crescut de carne de vită este esenţial la sportivi pentru dezvoltarea masei musculare.
Suplimentele beef protein nu fac decat sa sa va aduce toate proteinele de care aveti nevoie pentru a avea aspectul fizic pe care vi-l doriti. Va puteti administra aceste beef protein de o dieta echilibrata pe baza de alimente sanatoase precum fructi si legume dar si de exercitii fizice intense in sala de forta. Proteinele sunt estentiale pentru orice persoana care isi doreste sa aiba parte de rezultate vizibile incă de la primele saptamani de la administrare.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.