Beef Protein | Proteine din Vită

Beef protein

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Beef protein

Beef protein sunt cele mai recomandate pentru persoanele care iși doresc să aibă parte de rezultate cu adevărat inedite într-o perioadă scurtă de timp. Beef protein nu sunt niște proteine obișnuite deoarece au o valoare biologică mai scăzută. Sunt recomandate atât femeilor cât și bărbaților care își doresc să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Carnea de vită este o sursă indicată de fier. De aceea, este important să avem o alimentaţie diversificată în care să fie inclusă şi carnea. Carnea de vită mai conţine şi o cantitate mare de creatină benefică în dezvoltarea masei musculare şi carnitina responsabilă pentru susţinerea metabolismului normal al grăsimilor. Studii recente demonstrează că un consum crescut de carne de vită este esenţial la sportivi pentru dezvoltarea masei musculare.
Suplimentele beef protein nu fac decât să vă aducă toate proteinele de care aveți nevoie pentru a avea aspectul fizic pe care vi-l doriți. Vă puteți administra aceste beef protein alături de o dietă echilibrată pe bază de alimente sănătoase precum fructe și legume dar și de exerciții fizice intense în sala de forță. Proteinele sunt esențiale pentru orice persoană care își dorește să aibă parte de rezultate vizibile încă de la primele săptămâni de la administrare.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!