Suplimente | Protecție Ficat

Protectie ficat

Afiseaza: 1-24 din 57 produse

 Filtre

Protecție ficat

Suplimentele care sprijină funcționarea normală a ficatului trebuie luate în cazul în care o persoană consumă alcool chiar și în cantități mici sau moderate, deoarece consumul de alcool poate deteriora funcțiile acestui organ, făcând dificilă obținerea de oxigen și alte elemente nutritive necesare pentru sănătatea organismului. Dacă o persoană ține un regim pentru slăbire și încearcă să piardă în greutate și să fie în formă este important ca ficatul să funcționeze optim. Pentru a se obține cele mai bune rezultate, în acest sens, se pot utiliza suplimente care stimulează activitatea ficatului.
Suplimentele pentru protecție ficat oferă de regulă o buna activitate a sintezei proteinelor și astfel ajută la curățarea corpului de toxine.
Pot folosi suplimente pentru protecție ficat atât femeile cât și barbații care iși doresc să aibă parte de o sănătate mult mai bună și să aveți parte de exerciții fizice intense în sala de forță. Sunt suplimentele perfecte pentru a fi consumate după ce vă antrenați intens în sala de forță și doriți să vă reveniți. Gama variată de produse vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru organismul dumneavoastră.
Alegând produse pentru protecție ficat veți reuși să vă mențineți sănătos dar să și aveți rezultatele mult dorite.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!