Proteină Ou

Proteina ou

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Proteină ou

Oul este unul dintre cele mai deosebite produse din alimentația omului încă din cele mai vechi timpuri. Pe lângă faptul că este foarte sănătos, conține și o mulțime de nutrienți indinspensabili organismului. Asta face ca proteina ou să fie cea mai potrivită pentru a avea parte de rezultate cu adevărat uluitoare.

Deși există o mulțime de mituri despre ele, mituri precum consumul de ouă crește colesterolul, oul se dovedește a fi de fiecare dată cel mai bun aliment pentru a vă menține greutatea.
Albusul – reprezintă aproximativ 55% din greutatea totală a unui ou și este de consistență vâscoasă, conține cea mai mare parte de proteine (57% din cantitatea totală de proteine din ou), enzime, vitamine (riboflavină și tiamină) și substanțe minerale (săruri de potasiu, fier, magneziu și cantități mici de calciu).

Gălbenușul – reprezintă aproximativ 35% din greutatea totală a unui ou și conține cantități mari de lipide (65% gliceride, 30% fosfolipide si 6% colesterol).
Dacă veți consuma suplimente precum proteină ou veți vedea că rezultatele fizice nu vor întârzia să apară și veți vedea că și sănătatea dumneavoastră se va îmbunătăți vizibil. Trebuie să luați în calcul acest supliment dacă vă doriți să luați doar produse de calitate și care să vă ofere cele mai bune rezultate.

Suport clienti Comeni Telefonice : 0748520434
Luni - Vineri -- 09.00 - 17.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!